Prințul Louis nu înțelege moartea reginei. Ce întreabă fiul cel mic al lui William și Kate

Exuberanța prințului Louis, afișată, spre deliciul tuturor, la Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a, în urmă cu câteva luni, a fost înlocuită de tristețe și o avalansă de întrebări, ale căror răspunsuri sunt dificil de asimilat de un copil în vârstă de patru ani.

Prințesa de Wales, soția prințului William, i-a povestit Guvernatorului general al Australiei, David Hurley, despre situația dificilă în care cei doi părinți se află, de la momentul decesului reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie.

Prințul Loius, cu gândul la vacanțele petrecute cu străbunica

Kate i-a relatat oficialului australian că micuțul prinț pune o sumedenie de întrebări și că se chinuie să înțeleagă întregul tablou trist. 

Este clar că pierderea îndrăgitei străbunici l-a marcat deja pe Louis, care are patru ani. El și-a întrebat mama dacă familia se va juca cu el, în continuare, așa cum o făcea regina. Mai mult, prințul deja suspină după vacanțele de vară petrecute cu familia pe moșia străbunicii, din Scoția, de la castelul Balmoral.

Vezi și: Emmanuel și Brigitte Macron, în ghete sport la priveghiul reginei! Liderii lumii, reuniți la Londra

În momentul în care Kate și William au salutat publicul britanic strâns să îi aducă un omagiu Elisabetei a II-a, prințesa de Wales a fost întrebată despre copii. Aceasta a dezvăluit că prințul George, 9 ani, a asimilat foarte bine întreaga situație, înțelegând ce se petrece.

Mai dificil este pentru Louis și Charlotte, de 7 ani, din cauza vârstelor mici. Momentan se știe că strănepoții mai mari vor participa la slujba de înmormântare a reginei.

Citește și: Premieră istorică la Londra: toți cei opt nepoți ai reginei Elisabeta a-II-a, prezenți la priveghiul suveranului, la Westminster Hall

Anul trecut, Charlotte și George au fost prezenți la înmormântarea prințului Philip, așadar Kate și William au hotărât ca micuții să nu lipsească nici de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.

Conform publicațiilor britanice, înmormântarea va fi urmărită de peste 4 miliarde de oameni la nivel global. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
gabriel apostol jpeg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg