Prințul Louis nu înțelege moartea reginei. Ce întreabă fiul cel mic al lui William și Kate

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Exuberanța prințului Louis, afișată, spre deliciul tuturor, la Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a, în urmă cu câteva luni, a fost înlocuită de tristețe și o avalansă de întrebări, ale căror răspunsuri sunt dificil de asimilat de un copil în vârstă de patru ani.

Prințesa de Wales, soția prințului William, i-a povestit Guvernatorului general al Australiei, David Hurley, despre situația dificilă în care cei doi părinți se află, de la momentul decesului reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie.

Prințul Loius, cu gândul la vacanțele petrecute cu străbunica

Kate i-a relatat oficialului australian că micuțul prinț pune o sumedenie de întrebări și că se chinuie să înțeleagă întregul tablou trist. 

Este clar că pierderea îndrăgitei străbunici l-a marcat deja pe Louis, care are patru ani. El și-a întrebat mama dacă familia se va juca cu el, în continuare, așa cum o făcea regina. Mai mult, prințul deja suspină după vacanțele de vară petrecute cu familia pe moșia străbunicii, din Scoția, de la castelul Balmoral.

Vezi și: Emmanuel și Brigitte Macron, în ghete sport la priveghiul reginei! Liderii lumii, reuniți la Londra

În momentul în care Kate și William au salutat publicul britanic strâns să îi aducă un omagiu Elisabetei a II-a, prințesa de Wales a fost întrebată despre copii. Aceasta a dezvăluit că prințul George, 9 ani, a asimilat foarte bine întreaga situație, înțelegând ce se petrece.

Mai dificil este pentru Louis și Charlotte, de 7 ani, din cauza vârstelor mici. Momentan se știe că strănepoții mai mari vor participa la slujba de înmormântare a reginei.

Citește și: Premieră istorică la Londra: toți cei opt nepoți ai reginei Elisabeta a-II-a, prezenți la priveghiul suveranului, la Westminster Hall

Anul trecut, Charlotte și George au fost prezenți la înmormântarea prințului Philip, așadar Kate și William au hotărât ca micuții să nu lipsească nici de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.

Conform publicațiilor britanice, înmormântarea va fi urmărită de peste 4 miliarde de oameni la nivel global. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net