#Casa Regală a Marii Britanii

Scandal-monstru la Casa Regală! Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton când era însărcinată

17 martie 2023 11:21   Internațional

Un nou episod din serialul dramelor Casei Regale Britanice scoate la iveală povestea scandaloasă despre infidelitatea Prinţului William, care ar fi înșelat-o pe Kate chiar în perioada în care era însărcinată. Cu cine? Aflați acum!

Publicația americană In Touch a relatat în aprilie 2019 că William ar fi avut o aventură cu o apropiată de-a cuplului și că, atunci când prințesa l-ar fi confruntat în legătură cu acest lucru, el ar fi „râs spunând că nu a fost nimic". Mai mult, nu există nicio dovadă publică reală că William a înșelat-o pe Kate. 

Cine este Rose Hanbury

Potrivit celor de la Marca, Rose este un fost model și actuală marchiză care locuiește cu soțul ei, regizorul David Rocksavage, în Norfolk, Anglia. Locuința lui Rose este destul de aproape de casa de la țară a lui Kate și William, iar cei doi frecventează aceleași cercuri sociale. Deoarece Rose locuiește la țară, probabil că acesta este motivul pentru care tabloidul britanic The Sun a început să se refere la ea ca fiind rivala rurală" a lui Kate, odată ce lucrurile s-au înrăutățit. 

Totuși, Rose este o cunoștință mai veche a familiei regale britanice, după ce s-a căsătorit cu al șaptelea marchiz de Cholmondeley, David Rocksavage, în 2009. Nunta lor a avut loc la două zile după ce ea a anunțat că așteaptă gemeni. Totul a fost foarte grăbit. Ea este marchiză de Cholmondeley după ce s-a căsătorit cu Rocksavage, cu 23 de ani mai mare decât ea. 

În martie 2019, The Sun a relatat că prințesa de Wales a fost supărată din cauza unui articol care susținea că i-a spus lui William să o scoată pe Rose "treptat" din cercul lor, deoarece ea și Rose ar fi avut o ceartă: „Este bine cunoscut faptul că cele două femei s-au certat groaznic. William a vrut să joace rolul de pacificator, astfel încât cele două cupluri să poată rămâne prietene, având în vedere că trăiesc atât de aproape unul de celălalt și au mulți prieteni comuni. Dar Kate a spus clar că nu vrea să-i mai vadă”. Totuși, presupusa amantă a fost văzută participând la înmormântarea Reginei Elisabeta, prezența ei ridicând semne de întrebare.

Moștenitorul tronului și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa amantă.

Prima dată când au fost fotografiați împreună a fost în 2019, William și Rose au fost împreună la o petrecere. Tocmai de aceea, la vremea respectivă s-a afirmat că prințul i-a fost infidel soției sale în timpul celei de-a treia sarcini. Toate acestea au creat un scandal la palat, iar Kate i-a cerut soțului ei să o elimine din cercul său de prieteni.

Presa engleză relatează că moștenitorul tronului ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa sa amantă, Rose Hanbury, în 2019. 

Cei doi ar fi luat o cină romantică împreună și au fost văzuți la un restaurant italian de lux din capitala londoneză. Potrivit unui chelner de la restaurant, William i-ar fi dăruit lui Rose un colier de perle de Valentine's Day.

Mai multe