Situație șocantă pentru o tânără care și-a comandat mai multe rochii de pe Shein. Ce a primit a determinat-o să ceară ajutorul autorităților. VIDEO

16 martie 2024 18:49   Internațional

Anna Elliott, o tânără din Tennessee, a rămas de-a dreptul șocată să descopere în coletul de pe Shein o cu totul și cu totul altă comandă. Mai concret, în coletul livrat de firma de curierat FedEx, tânăra a descoperit o fiolă misterioasă cu sânge, conform revistei People

Întreaga poveste a fost expusă de tânără prin intermediul unui clip video pe TikTok, în care a prezentat întreaga întâmplare bizară. Pe lângă fiola cu sânge uman, în colet se mai afla și o cutie de fasole mexicană. 

În clipul devenit viral pe TikTok, care în 3 zile de când a fost postat a făcut 7 milioane de vizualizări, Elliot a făcut următoarele dezvăluiri: 

„Tocmai am primit un pachet de la Shein care conținea o fiolă de sânge uman de la o companie de testare. Nu avea nume, nici cabinet, nici dată”. 

Ulterior, tânăra a mai spus că a luat legătura cu laboratorul de analize pentru a raporta situația. 

„Doamna de la compania de testare a spus că încearcă să descopere ce s-a întâmplat. Ea a spus că a fost complet greșit și că nici măcar nu trimit sânge către oameni. Ei doar transportă sânge înainte și înapoi între medici", a explicat tânăra, potrivit New York Post.  

Episodul nefericit, privit ca un „pericol biologic major”

Elliot a declarat că după ce a luat legătura și cu  Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), i s-a răspuns că acest incident este tratat va un „pericol biologic major”. 

Cum se apără compania Shein 

Pentru publicație internațională The Post, un purtător de cuvânt al companiei Shein a declarat următoarele: 

„Când am fost anunțați că un client a primit un pachet care a fost manipulat, am lansat imediat o investigație. Acest lucru a indicat că atunci când pachetul a finalizat procesul nostru de control al calității și a părăsit instalația noastră, conținea doar articolele SHEIN comandate. Vom continua să sprijinim în mod activ clientul în continuarea investigației sale cu privire la ceea ce s-a întâmplat odată ce pachetul ei a părăsit o unitate SHEIN". 

Mai multe