„Trei luni… e tot ce am de petrecut cu bebelușii mei” Coșmarul unei mame, după ce s-a dus la medic pentru o durere de umăr

28 septembrie 2024 17:23   Internațional

Erika Diarte-Car, în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a mers la medic din cauza unei dureri de umăr. Ea simțea această problemă de ceva timp și a decis să ceară sfatul unui specialist. Cu toate acestea, cu o zi înainte de Ziua Mamei, ceea ce a descoperit a fost complet neașteptat pentru femeie. Vizita la medic i-a dat complet peste cap viața. 

Erika Diarte-Carr, mamă a doi copii, în vârstă de 33 de ani, a mers în anul 2022, cu doar o zi înainte de Ziua Mamei, la medic pentru dureri la umăr. A primit apoi un diagnostic șocant. Mai exact, medicul i-a spus că a dezvoltat o formă extrem de agresivă de carcinom pulmonar. Femeia a sperat că analgezicele sau un alt tratament îi vor lua durerea, însă viața ei a fost complet dată peste cap.

„Doar trei luni pentru a profita

Femeia a început un tratament pentru a-și vindeca cancerul periculos. Acesta a inclus mai multe intervenții chirurgicale. De asemenea, a fost supusă unor biopsii, radiații și chimioterapie dureroasă. Cu toate acestea, în luna septembrie a acestui an, după ce a consultat un medic pentru dureri de umăr, femeia a decis să întrerupă tratamentul. Și-a dat seama că acesta nu mai era eficient și apoi a primit vestea teribilă.

Medicii i-au spus că mai are de trăit doar trei luni. „Trei luni… e tot ce am de petrecut cu bebelușii mei și cu cei dragi. Doar trei luni pentru a profita cât mai bine de timpul care mi-a mai rămas”, a spus femeia, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Femeia a ajuns să se îngrașe rapid, luând cu 20 kg mai mult decât înainte în doar două săptămâni. Ea s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate, precum hipertensiune arterială și deteriorarea oaselor. Acum, la aproape trei ani de la diagnosticare, se pregătește pentru propria înmormântare.

Erika Diarte-Carr a creat acum o pagină GoFundMe cu un obiectiv de 5.000 de dolari pentru a-și planifica înmormântarea și pentru a petrece mai mult timp cu familia ei.

Mai multe