Turist român, umilit pe o plajă din Grecia: „Cea mai proastă experienţă”

14 iunie 2022 15:28   Internațional
Ultima actualizare:

Este perioada vacanțelor la malul mării și mulți dintre românii preferă litoralul grecesc, convinși fiind că vor fi tratați mai bine decât în stațiunile din țara noasră. Un român a trăit totuși o experiență regretabilă, ca turist în Grecia, pe care a relatat-o în cadrul unei postări devenite virale. 

Un turist român poposit pe litoralul Mării Egee a avut parte de o experiență groaznică pe care a împărtășit-o pe pe grupul de Facebook Forum Grecia, iar postarea a strâns sute de like-uri. Bărbatul a dorit să-i avertizeze pe cei care vor să-și petreacă concediul în Grecia să evite neapărat un anumit loc și a menționat că nici măcar pe litoralul românesc nu a trecut printr-o astfel de întâmplare. 

Citește și: Iată topul celor mai frumoase plaje din Europa! Câte dintre ele ai vizitat?

Românul a relatat o situație regretabilă ce s-a desfășurat pe una dintre cele mai celebre plaje din Grecia. Administratorul plajei a reacționat într-o manieră extrem de nepoliticoasă din cauză că familia românului avea o geantă frigorifică cu mâncare pentru copii mici. 

Simt nevoia sa va împărtăşesc prima, singura şi cea mai proastă experienţă a mea din Grecia (după mulţi mulţi ani fără nici o experienţa de genul în această ţară)! Am fost la «faimoasa plajă» Tigania Beach de lângă Sarti, două familii şi un copil de doi ani! Plaja este foarte frumoasă, în schimb administratorul este o persoană extrem de impertinentă şi agresivă!

Pe plaja respectivă, dacă stai pe şezlong este interzis să vii cu băutura/mâncare din altă parte (ceea ce e absolut normal). Am avut la noi o geanta frigorifica cu iaurt/lapte/borcănaşe cu mâncare pentru cea mică. Văzând geanta administratorul a venit sa ne-o confişte (lăsând-o până la urmă doar după ce i-a făcut inspecţia).", a relatat bărbatul potrivit Adevarul.ro

Vezi și: Un român a ajuns în Grecia cu mașina electrică. A cheltuit mai puțin decât pe taxi!

Reacțiile internauților au scot la iveală nereguli grave

Oamenii care au citit experiența bărbatului au reacționat extrem de supărați, iar unii au dezvăluit că au trecut și ei printr-un tratament la fel de oribil pe plaja respectivă. 

Comentariile din partea internauților au scos la o iveală o sumedenie de situații abuzive din cuauza administratorului de pe plaja Tigania. 

  „Da, toţi se plâng de respectivul. Noi am căutat o vreo 30 de minute şi ne tot învârteam pe drumurile alea...şi am renunţat şi după când am citit recenziile, nu mi-a părut rău... Sunt o grămadă de plaje faine şi pustii chiar

„Şi noi am avut o experienţă asemănătoare anul trecut

Este adevărat. Am păţit acelaşi lucru anul trecut, deşi nu era primul an in care vizitam Tigania. Am fost un grup destul de mare, şi deşi nu erau decât patru şezlonguri sub o singura umbrela, ne-au obligat sa stam toţi acolo (explicându-ne că suntem împreuna), altfel plătim 100 euro pentru un şezlong. Am plecat de îndată, lăsându-le totuşi un comentariu nefavorabil. Dar, da, aşa se întâmpla acolo

Toate aceste relatări au determinat internauții să ofere informații despre administratorul plajei Tigania. Se pare că cei care controlează această zonă a litoralului sunt de origine albaneză a căror afacere funcționează ilegal. Mai mult unii internauți au spus chiar că aceștia ar fi consumatori de droguri.

Unii, dimpotrivă, susțin că este vorba de greci care au relații la Poliția Locală și nimeni nu poate face nimic împotriva comportamentului lor abuziv. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe