Un client a oferit un bacșiș uriaș unei chelnerițe, însă a avut o cerere bizară! Toată lumea a rămas fără cuvinte

19 aprilie 2024 20:08   Internațional

Povestea unei tinere a devenit virală pe Internet, după ce aceasta a povestit o întâmplare incredibilă de la locul de muncă. Ea este chelneriță, iar unul dintre clienții localului unde muncește i-a oferit un bacșiș uriaș dacă acceptă să îi îndeplinească o dorință cu totul neobișnuită.

Scarlett Green a povestit întâmplarea bizară pe contul ei de TikTok, unde este urmărită de nu mai puțin de 12.000 de oameni. Potrivit tinerei, totul a avut loc pe 27 ianuarie, atunci când un client aparent obișnuit a intrat în localul unde lucra Green. Acesta a comandat cinci beri la draft, cât și ceva de mâncare, însă ce a urmat a lăsat internauții de-a lungul lumii fără cuvinte.

Potrivit tinerei, comanda bărbatului ajungea la o valoare de 30,26 de dolari, pentru cele cinci beri, cât și pentru o porție de 10 aripioare cu sos. Însă, clientul a decis să ofere un bacșiș mult peste cel obișnuit. Mai precis, el era pregătit să plătească suma de 900 de dolari, iar pentru a dovedi ce s-a întâmplat, Scarlett Green a arătat și bonul de atunci.

Ce a dorit bărbatul pentru bacșișul uriaș

În timp ce bacșișul obișnuit este de 10% din valoarea notei de plată, cei 900 de dolari plătiți de bărbat erau cu 300% peste normă! Însă internauții au fost uimiți de ce a cerut în schimb pentru acești bani!

Tânăra a povestit că singurul lucru pe care l-a cerut bărbatul a fost să îi facă o poză! Aceasta purta mai multe codițe împletite, iar acestuia i-ar fi plăcut atât de mult modul în care Green și-a aranjat părul, încât a oferit o sumă uriașă de bani doar pentru o poză. Internauții au fost surprinși de această cerere bizară, însă mai multe persoane care lucrează în domeniu au început să povestească despre experiențe similare.

Unul dintre utilizatorii TikTok a comentat că cele 5 beri băute de client cu siguranță l-au influențat atunci când a hotărât să facă acest gest incredibil.

Mai multe