Zelensky, implicat într-un accident de mașină. Informații despre starea de sănătate a președintelui ucrainean

15 septembrie 2022 7:32   Internațional
Ultima actualizare:

Președintele Volodimir Zelenski a suferit un accident de mașină, miercuri, după ce un șofer a intrat cu mașina în autovehiculul ce-l transporta pe președintele Ucrainei prin Kiev. Un purtător de cuvânt al șefului de stat a oferit detalii despre starea acestuia. 

Reprezentatul prezidențial, Serghei Nikiforov, a împărtășit în decursul zilei de miercuri, prin intermediul rețelelor de socializare, mai multe informații despre incidentul în care a fost implicat Volodimir Zelenski și starea acestuia. 

«La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui. Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă”, a continuat acesta. Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului”, a declarat Nikiforov.

Zelenski a ținut un scurt discurs la scurt timp după accident în care a menționat că incidentul s-a produs în timp ce se întorcea din regiunea Harkov.

Citește toată știrea pe Adevarul.ro

Mai multe