„A băut ca să își scadă glicemia!” Explicația halucinantă dată de tatăl unui polițist prins beat la volan

28 iulie 2024 11:02   Național

Un echipaj al Poliției Rutiere Rutiere Constanța a făcut o descoperire șocantă în care este implicat chiar un alt polițist, de la Garda de Coastă Mangalia. Se pare că acesta a fost depistat la volan, în timp ce conducea sub influența alcoolului, cât și a drogurilor! Se pare că acest incident neobișnuit a avut loc în zona 2 Mai.

Descoperirea șocantă a fost făcută de către un echipaj al Poliției Rutiere Constanța, în zona 2 Mai. Se pare că un bărbat în vârstă de numai 39 de ani, polițist al Gărzii de Coastă Mangalia, se afla la volan, în timpul serviciului, în timp ce se afla sub influența alcoolului, dar și a drogurilor! Mai precis, acesta a fost depistat având o alcoolemie de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, el a fost depistat pozitiv la amfetamină.

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, se pare că tatăl polițistului este patronul unui hotel aflat în județul Constanța și deja ar fi delcarat că polițistul ar fi plecat de la serviciu mai devreme pentru că se simțea rău. Mai mult decât atât, tatăl acestuia spune că polițistul în vârstă de 39 de ani ar fi bput vodka pentru a-și crește glicemia.

Polițistul ar fi fost depistat pozitiv la amfetamină

Se pare că omul legii și-ar fi sunat prietenii să vină să îl ia, însă, între timp, la el au ajuns ceilalți polițiști. În plus, tatăl acestuia a oferit explicația că fiul său ar suferi de diabet și că este nevoit să ia un anumit medicament. Pe numele polițistului depistat sub influența alcoolului și drogurilor a fost deschis un dosar penal, iar acesta a fost dus la spital pentru a i se face și analize suplimentare.

Mai mult decât atât, conducerea Gărzii de Costă deja a început să facă verificări urgente, cât și un control intern, în privința comportamentului ofițerului. Acum, acesta este cercetat de către autorități deoarece a condus sub conducerea alcoolului, cât și a drogurilor.

Mai multe