Accident grav, în județul Suceava. Cinci oameni, printre care doi copii, au murit pe loc

1 iulie 2024 6:20   Național
Ultima actualizare:

Accident grav în județul Suceava. Cinci oameni și-au pierdut viața, printre care și doi minori, în urma unui carambol între o autocisternă care transporta ciment, o mașină care tracta o platformă și un alt autoturism. 

Cinci persoane decedate 

Potrivit militarilor ISU, a fost vorba despre o coliziune între o autocisternă și o mașină care tracta o platformă cu un alt autoturism. Din nefericire, toate cele cinci persoane care se aflau în maşina mică, printre care şi doi copii, nu au avut nicio şansă. Impactul a fost atât de violent încât acestea au murit pe loc, iar cisterna s-a răsturnat. 

Şoferul vehiculului de mare tonaj a ajuns şi el la spital, dar cu răni uşoare. Tragedia s-a produs în această dimineață pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura, județul Suceava. La fața locului au mers pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. 

Accident grav între două mașini 

O femeie a murit și alte trei persoane au ajuns la spital, după un accident rutier cumplit în care au fost implicate două mașini. Coliziunea s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe o șosea din zona localității Nădab, județul Arad.

În urma impactului violent, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Alt accident cu morți 

Trei persoane au murit, în urmă cu doar câteva zile, într-un accident produs pe un drum judeţean, din judeţul Teleorman. O maşină a intrat într-un cap de pod, patru persoane fiind încarcerate. Un adolescent de 16 ani, în comă, a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti. 

„Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 57 şi 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale. Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul Bucureşti”, a transmis ISU Teleorman.

Mai multe