Adolescent, snopit în bătaie în stradă de un taximetrist. Ce l-a înfuriat pe șofer

14 februarie 2022 12:50   Național

Un  taximetrist din Caracal și-a făcut singur dreptate în momentul în care un client a refuzat să-i achite cursa, pentru că nu avea bani suficienți. Clientul, un adolescent în vârstă de 17 ani, a fost bătut cu bâta și lăsat în stradă, căzut la pământ. Agresorul este căutat de poliţişti. 

Incidentul a avut loc duminică, 13 februarie, pe o stradă din Craiova, județul Dolj. Taximetristul l-a adus pe adolescentul de 17 ani din Caracal în Craiova, însă în momentul în care a ajuns la destinaţie, acesta a spus că nu îi ajung banii să achite cursa.   

Taximetristul s-a enervat din cale afară și a reacționat extrem de violent. L-a scos din mașină pe tânăr, l-a doborât la pământ şi a început să-l lovească puternic cu o bâtă peste picioare. 

Salvat de șoferii din trafic  

Norocul victimei a fost că mai mulți șoferi aflaţi în trafic au văzut ce se întâmplă și au început să claxoneze insistent. Doar atunci taximetristul s-a oprit din agresiune. Acesta l-a lăsat pe adolescent căzut la pământ, s-a urcat în maşină şi dus a fost.  

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112. Când oamenii legii au ajuns la faţa locului, minorul le-a povestit ce se întâmplase.   

Victima nu a depus plângere la poliție

Potrivit polițiștilor, tânărul a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului sau să fie transportat la spital. De asemenea, nici nu a vrut să facă sezisare cu privire la cele întâmplate.

Însă, fiind vorba de un minor agresat, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanei care a comis fapta şi stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Şoferul de taxi este căutat de poliţişti și este doar o chestiune de ore până când acesta va fi identificat.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Mai multe