Afacerea cu care a dat lovitura o româncă virală pe TikTok. Alimentul pe care îl vinde ajunge și în alte țări: „Cred că este un preț mai mult decât corect”

24 octombrie 2024 14:21   Național
Ultima actualizare:

O tânără pe nume Cristina, cunoscută pe TikTok drept Teleanca este o băciță din Brăila care se ocupă de afacerea cu oi a familiei. Cu ajutorul rețelelor de socializare, aceasta își promovează produsele pe care le vinde la scară largă.

Tânăra din Brăila care vinde brânză pe Tiktok

Cristina sau Teleanca are un succes formidabil în afaceri, iar de când a devenit virală pe internet, aceasta a început să își promoveze brânza pe care o vinde în aproape toată țara. Tânăra are o fetiță de care se ocupă cu sfințenie, însă își face timp și pentru afacerea ei, cu care a dat lovitura.

Are peste 770.000 de urmăritori pe TikTok și profită la maxim de acest lucru. Cu ajutorul platformei, Cristina vinde brânză din lapte de oaie, pe care chiar ea o prepară. În plus, aceasta promovează pastrama de oaie și berbecuț.

Ea lucrează, de fapt, ca avocată, însă preferă mai mult traiul în natură, decât luxul de la birou. De aproape doi ani, femeia a devenit mamă și își ține fiica aproape în orice activitate pe care o desfășoară.

Are în grijă 600 de oi și berbecuți, iar soțul ei este cel care merge cu ele la pășune. Cristina face brânza cu propriile mâini, iar oamenii au început să o îndrăgească atât de tare, încât se înghesuie să comande brânză de la ea.

Ciobănița este mândră de afacerea pe care o gestionează împreună cu soțul ei. Prețul pe un kilogram de brânză telemea costă 50 de lei, iar marfa lor ajunge chiar și peste hotare, în țări precum Belgia, Olanda sau Germania.

„Noi trimitem săptămâna probe din lapte, carne, brânză și suntem cu analizele la zi pentru că doar așa poți obține și mai ales păstra încrederea clienților. Și pastrama de berbecuț la fel, o pregătim acum toamna. Și o vindem cu 65 de lei pe kilogram, vidată la pungă iar acesta cred că este un preț mai mult decât corect și pentru noi și pentru consumatori”, a declarat Cristina pentru Agrointel.ro.

Vrea să își extindă afacerea

Pe viitor, celebra băciță își dorește să își deschidă o brânzărie în care să poată procesa cei 200 de litri de lapte de oaie, care se strâng în fiecare zi în plin sezon.

„Mulsul durează anual cam cinci luni, din luna mai până acum în septembrie. Iarna așteptăm subvenția și ne drămuim banii strânși peste an. Iar în luna mai așteptăm cu foame să spun așa din nou mulsul”, a mai adăugat ciobănița.

Mai multe