Avion de mici dimenisuni, prăbușit în Lacul Colibița! Pilotul a murit

28 august 2022 10:55   Național
Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică, 28 august, în Lacul Colibița, din Bistrița- Năsăud. În momentul prăbușirii, la bordul aeronavei se aflau două persoane: pilotul și încă un pasager. O echipă SMURD a sosit de urgență la fața locului.

Pilotul avionului de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în lacul de acumulare Colibiţa, un bărbat de 65 de ani, a murit în urma rănilor suferite. Echipajul sosit la fața locului a încercat să-l resusciteze timp de 90 de minute, însă leziunile avute de pilor s-au dovedit a fi incompatibile cu viața.

Cele două victime au fost scoase din apă de oamenii din zonă și de un pompier aflat în timpul liber. Pilotul ar fi petrecut în apă 6-7 minute, conform informațiilor oferite de către Raed Arafat.

„Din informațiile pe care le am, au fost oameni care i-au scos din apă pe cei doi și un pompier aflat în timpul liber, care a încercat resuscitarea înaintea sosirii echipajelor medicale", a declarat Arafat.

Pasagerul, un cetăţean german de 45 de ani, s-a ales doar cu răni uşoare şi a refuzat transportul la spital. El a ieşit singur din aeronavă, conştient şi stabil, prezentând leziuni uşoare.

Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Giurgiu

Cu doar o zi înainte de acest incident, un eveniment similar a avut loc în Giurgiu. Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, avionul ar fi decolat de pe aerodromul Letca Nouă, iar la scurt timp, un martor a observat că aeronava s-a prăbușit într-o pădure din apropiere.

Din nefericire, două persoane și-au piedut viața în urma accidentului, iar cadavrele lor carbonizate au fost găsite lângă aeronavă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe