Consilier local din Deta, ucis în timpul unei partide de vânătoare

12 februarie 2022 13:12   Național
Ultima actualizare:

Un consilier local din Deta și-a pierdut viața în mod absurd, după ce a fost împușcat din greșeală în timpul unei partide de vânătoare.

Un consilier local din Deta, în vârstă de 36 de ani, din partea Pro România, și-a găsit sfârșitul după ce a fost împușcat în cap din greșeală, în timpul unei partide de vânătoare, chiar de nașul copiilor săi, fost candidat la consiliul local Deta din partea PSD. 

Tragedia a avut loc în zona localității Livezile, pe fondul de vânătoare Deta.

Autoritățile s-au deplasat la fața locului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. 

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la accident și au luat imediat măsurile legale care se impun, relatează tion.ro

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tragediile la vânătoare nu sunt o raritate

Accidentele la vânătoare nu sunt deloc o raritate. Anul trecut, în mai, un bărbat din Bihor, în vârstă de 40 de ani, a fost împușcat în cap în timpul unei partide de vânătoare ilegale. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, chiar dacă starea sa inițială era una gravă și a necesitat o operație chirurgicală complexă, la secția de UPU a spitalului județean din Oradea. 

Incidentul s-a întâmplat în zona Beiuș, lângă localitatea Meziad, iar bărbatul nu avea autorizație pentru a vâna în regiunea respectivă. 

O altă crimă accidentală, care s-a produs în timpul unei partide de vânătoare, a avut loc în zona Husasăul de Criș. Doi bărbați care făceau braconaj în regiune au sfârșit tragic după ce unul dintre ei l-a împușcat pe celălalt din greșeală cu arma de vânătoare din dotare. 

Nesuportând gândul că și-a ucis prietenul, celălalt bărbat și-a pus singur capăt zilelor cu aceeași armă de vânătoare. 

Inițial, soția celui care și-a ucis accidental partenerul de vânătoare a alertat autoritățile din cauză că soțul ei nu ajunsese acasă, polițiștii l-au găsit pe acesta în regiunea în care mersese la vânătoare cu puțin timp în urmă. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Mai multe