Detalii oribile din cazul avocatului celebru din Iași care și-a mutilat fosta iubită într-o cameră de hotel: „Era dezbrăcat, s-a urcat pe mine”

21 septembrie 2024 13:35   Național

Un avocat cunoscut din Iași, Dinu Șerban, este acuzat că a agresat grav fosta sa iubită într-o cameră de hotel din oraș, lăsând-o mai mult moartă decât vie. 

Femeia, Gabriela Bordica, este internată în spital în urma incidentului, în timp ce avocatul a fost inițial internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, dar a fost externat și dus acasă de concubina sa.

Gabriela Bordica, care locuiește în Franța și se afla în vizită la părinți în Iași, a relatat că în seara de 17 septembrie a fost atacată de avocat.

Cei doi avuseseră o relație în trecut

Cei doi au avut în trecut o relație, iar în acea seară au luat cina împreună. După cină, avocatul a însoțit-o la hotel și a cerut să intre în cameră, motivând că locuiește departe. Femeia, având încredere în el, a fost de acord.

După ce a ieșit din baie, l-a găsit dezbrăcat, încercând să o violeze. În încercarea de a se apăra, femeia a fost supusă unui atac brutal, fiind lovită repetat și strangulată. A reușit să scape și să ceară ajutor de la recepționer, care a chemat ambulanța și poliția.

„M-a întrebat dacă poate să intre, deoarece locuiește foarte departe. Eu, având încredere în el și simțindu-mă în siguranță, am zis că «Da».

Am intrat la toaletă și după ce am ieșit, el era dezbrăcat, s-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze, eu l-am împins cu picioarele, cu toate forțele mele, și de acolo a pornit violența, să-mi dea cu palmele și cu pumnii.

A încercat să mă omoare, pentru că mi-a băgat pumnul în gât, de asta sunt foarte rănită în gură și nu mă pot alimenta. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de mochetă. Nu știu cum de am scăpat din mâinile lui, am ieșit țipând din hotel și m-a văzut recepționistul plină de sânge și a chemat ambulanța și poliția”,a declarat Gabriela Bordica, scrie bzi.ro.

În urma atacului, Gabriela a suferit răni grave, inclusiv în zona gâtului și a gurii, ceea ce o împiedică să se hrănească normal. Baroul Iași a anunțat că va analiza cazul și va decide măsurile adecvate împotriva avocatului.

Nu este primul incident violent al lui Dinu Șerban. În 2019, a fost acuzat de tentativă de omor după ce a lovit un vecin cu un hârleț în urma unei dispute legate de un loc de parcare. Deși avocatul a fost condamnat recent la închisoare, decizia nu este definitivă.

Mai multe