Drama unui pakistanez în România. A fost nevoit să fugă dezbrăcat pentru a-și salva viața. Ce s-a întâmplat

23 ianuarie 2024 6:53   Național
Ultima actualizare:

O experiență înfricoșătoare a avut loc în Pitești, unde un cetățean pakistanez, după o zi de muncă obositoare, a căzut victimă unei infracțiuni brutale. După ce a solicitat un masaj pentru a se relaxa, a fost lăsat cei 10.000 de euro din borsetă. Iată detaliile acestei pățanii și consecințele tragice pentru victima implicată.

Negocieri pentru un masaj care s-a transformat în coșmar

După o zi grea de muncă în Pitești, pakistanezul a dorit să se relaxeze și a solicitat un masaj. În urma unei înțelegeri, a mers la domiciliul maseuzei pentru a beneficia de serviciile promise. Din păcate, această întâlnire nu a adus doar relaxare, ci și un coșmar pentru victima nevinovată, scriu cei de la Adevărul.

O sumă suplimentară generoasă, dar cu consecințe grave

Cu intenția de a fi generos, clientul a decis să ofere maseuzei mai mulți bani decât solicitase aceasta. Cu toate acestea, gestul său a fost observat, iar situația a luat o întorsătură periculoasă. Femeia și complicii săi au pus la cale un plan pentru a-l deposeda de banii suplimentari și de cei 10.000 de euro din borsetă.

Dezbrăcat și agresat

Victima a fost condusă într-un dormitor, sub pretextul unui masaj, însă aici a fost pusă într-o situație de vulnerabilitate extremă. În loc să primească serviciul convenit, bărbatul a fost agresat de către complici. O femeie a folosit un spray lacrimogen în fața pakistanezului, lăsându-l fără apărare.

Conștient de pericol, victima a reacționat rapid, luându-și telefonul mobil și borseta și îndreptându-se către ușă pentru a părăsi imobilul. În acest moment, pakistanezul a fost blocat de către un bărbat. Bărbatul a fost atacat cu spray lacrimogen, iar acesta, deși era dezbrăcat, a fugit.

Sentințe drastice pentru agresori

Ulterior, cei trei inculpați au fost aduși în fața instanței, unde au fost găsiți vinovați de tâlhărie calificată. Femeia care a folosit spray-ul lacrimogen a primit o sentință de 4 ani de închisoare cu executare, maseuza minoră a fost internată într-un centru educativ pentru 2 ani, iar bărbatul care a blocat accesul victimei a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, fiind în stare de recidivă postexecutorie. De asemenea, aceștia au fost obligați să plătească prejudiciul de 10.000 de euro către victima lor.

Mai multe