Garsoniera minusculă din Cluj și-a găsit chiriaș în timp-record!

8 februarie 2022 16:58   Național
Ultima actualizare:

Un anunț de închiriere a unei garsoniere din Cluj a devenit viral marți. Se pare că imobilul de 11 metri pătrați și-a găsit, totuși, chiriaș! 

Internetul a fost luat cu asalt în cursul zilei de marți, după ce un anunț despre închirierea unei garsoniere din Cluj, de doar 11 metri pătrați, a devenit viral. Mii de comentarii amuzante au fost scrise de internauți în dreptul anunțului. Adina Lăcătușu și Kamara s-au numărat printre cei care și-au exprimat, în mod glumeț, părerea despre oferta de nerefuzat! 

Pentru garsoniera minusculă, agenția imobiliară solicita o chirie de 200 de euro pe lună. Patronul agenției imobiliare care a distribuit mesajul pe internet a intrat în direct, telefonic, în emisiunea "Acces Direct", și a menționat că imobilul și-a găsit chiriaș!

Bărbatul a dezvăluit că o domnișoară va închiria garsoniera. Potrivit declarațiilor bărbatului, garsoniera, care a devenit subiect de discuții în mediul online, și-a găsit chiriaș la mai puțin de o oră de la distribuirea anunțului! Patronul agenției a dezvăluit că prețul a fost negociat, iar tânăra va plăti 180 de euro pe lună pentru a locui în garsonieră.

S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro” , a declarat patronul agenției, la "Acces Direct".

Anunțul care a creat un val de glume pe internet

  „VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI. Suprafața: 11 mp.  Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termica pe bloc, situată la etajul 4 din 4 .- cheltuieli lunare mici.  Posibilitate de parcare în zonă. Disponibilitate: ocupabilă imediat . Pret: 200 € (usor negociabil).”

Iată o parte dintre comentariile internauților: 

- „Se poate ridica din easy box?”

- „Să ferească Dumnezeu să ţi se facă rău, că n-ai unde să leşini în ea…”.

- „Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjiți pe față”.

- „A făcut poza asta din dulap?”

- „Noi facem sicrie mai mari ca asta”

- „Nici pentru videochat nu ajunge spațiul”

- „Dacă se supără proprietarul, își ia garsoniera și pleacă acasă cu ea”

- „Daca comand o pizza family, mă întreb dacă intră pe ușă sau trebuie luată felie cu felie?”

- „Dacă mă duc la WC și uit sa iau telefonul, nu-i problemă: întind mâna după el”

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Mai multe