Incendiu în cartierul Giulești! Autoritățile au intervenit de urgență

23 martie 2022 13:09   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit în cartierul Giulești și mai multe autospeciale ale Pompierilor s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările. Fumul negru și înecăcios s-a extins în zonă, iar locuitorii au ieșit în stradă. 

Un incendiu a izbucnit în cartierul Giulești din sectorul 6 al Capitalei, într-o zonă cu clădiri joase și mici magazine. Locuitorii au simțit un fum înecăcios, iar apoi au observat cu un nor negru se înălța din zona unde flăcările mistuiau o clădire industrială. 

Citește șA doua fetiţă arsă într-un incendiu la Iași a murit la spital, la o lună de la tragedie

Autoritățile s-au alertat imediat și mai mule autospeciale au ajuns la fața locului pentru a stinge incendiul. Nu se cunoaște la acest moment, cauza izbucnirii incendiului și nici dacă există victime. 

Un incendiu a mistuit un centru comercial din sectorul 5 

Ieri un incendiu violent a cuprins un complex comercial din sectorul 5 al Capitalei, este vorba de centrul Prosper Plaza, din zona 13 septembrie, al cărui proprietari erau Gheorghe şi Petruţa Bulat, părinţii lui Florin Bulat, investitor imobiliar din partea de vest a Bucureștiului.

Potrivit martorilor, inițial s-a auzit o bubuitură puternică, apoi clădirea a fost cuprinsă de flăcări. La momentul acela în complex se aflau zeci de angajați și clienți, care din fericire au fost evacuați la timp. 

Raed Arafat a avertizat că exustă un risc crescut de prăbușire al clădirii, deoarece flăcările au atacat structura de rezistență a imobilului. Din informațiile transmise de ISU București, incendiul ar fi izbucnit de fapt pe acoperișul clădirii, de unde s-a extins cu repeziciune. 

Citește și VIDEO A ars centrul comercial Prosper din sectorul 5! Locuitorii din zonă, evacuați din cauza incendiului violent

Opt autospeciale de stingere au intervenit pentru stingerea flăcărilor, care s-a manifestat cu degajare de fum pe o rază de aproximativ 800 mp.

„Sunt degajări mari de fum influenţate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, a transmis ISU Bucureşti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe