Locația din București în care mănânci pe săturate cu doar 26 lei: „Carnea m-a surprins, era chiar fragedă..”

3 august 2024 17:04   Național

Un bărbat din București a mâncat două feluri consistente cu doar 26 de lei. Se pare că în Capitală există încă locuri unde se poate mânca bine fără a cheltui mult, scrie adevărul.ro. Bărbatul a povestit pe TikTok cum a savurat un prânz complet care include o ciorbă şi o friptură cu garnitură.

Unde a mâncat cu 26 lei

Locul din Bucureşti unde poţi mânca pe săturate cu doar 26 de lei. Un bucureştean a descoperit un loc unde se poate mânca pe săturate cu bani puțini. Într-un clip video postat pe TikTok, acesta povestește întreaga experiență avută recent la Cantina Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București.

Astfel, acesta a plătit pe două feluri de mâncare 26,25 de lei. LA felul întâi a luat o ciorbă de pui a la grec, bogată în carne și legume, la prețul de 7,99 lei, iar la felul doi a ales o friptură de porc în sos, fragedă și suculentă, cântărind 260 de grame, la prețul de 14,3 lei. O porție de orez cu legume, ca garnitură, a costat 3,17 lei, o chiflă a fost 0,79 lei, iar castraveții murați au fost gratis.

Ce a declarat bărbatul 

„Azi am mâncat la Cantina Agronomiei super bine. Am început cu o minunată ciorbă de pui a la grec, ciorbă care conținea bucăți consistente de pui, ceva legume pe acolo și, bonus, verdeață pe deasupra.(…) Chiar a fost bună. Pentru felul următor am ales bucata asta mare de carne de porc, gătită la cuptor, cu sosul ăla roșu și, bineînțeles, verdeață pe deasupra. Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă.

Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos. Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine. Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult”, a spus bărbatul în clipul postat pe TikTok.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Mai multe