Made in Romania. Petrecere de zile mari în trafic, cu friptură și manele: imaginile au devenit virale

27 martie 2023 18:53   Național
Ultima actualizare:

Un șofer din Dolj s-a gândit să dea petrecere în propria mașină. Cu o friptură pe scaunul din dreapta, sticla de bere în suport, țigara aprinsă, muzică lăutărească în boxe și mâna stângă pe volan, așa a fost surprins în trafic de polițiști, transmite Europol. Bărbatul era beat și nici nu avea permis de conducere.

Bărbatul a dat petrecere la volan

Șoferul a fost oprit în trafic sâmbătă, în plină zi, pe un drum județean din Dolj. Bărbatul de 48 de ani circula haotic, fapt care le-a atras atenția polițiștilor de la Rutieră. Când să-l legitimeze, agenții au avut parte de o surpriză: în autoturism părea că are loc o adevărată "petrecere" privată.

,,Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române.

Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o petrecere privată, cu friptură, bere și muzică", au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe rețelele sociale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

În urma controlului, polițiștii au aflat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și, în plus, la testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

,,Dincolo de ridicolul situației acest inconștient putea să genereze o tragedie pe drumul public, mai ales că circula ziua în amiaza mare, când nivelul traficului auto și pietonal era ridicat", spune Sindicatul Europol. Pentru fapta sa, șoferul a fost reținut 24 de ore.

Mai multe