Moarte cumplită de la o provocare pe TikTok. Și-a pus piciorul patului pe trahee. Victima avea 15 ani

15 octombrie 2024 9:04   Național
Ultima actualizare:

O adolescentă și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Fata, de doar 15 ani, a murit încercând  o provocare de pe platforma socială TikTok. Cel puțin așa scrie presa locală. În momentul fatidic era singură în cameră și nimeni nu a știut ce se întâmplă cu ea ca să îi sară în ajutor. Polițiștii, ajunși la fața locului s-au îngrozit. Adolescenta ar fi nepoata primarului din localitatea Dor Mărunt unde s-a întâmplat tragedia. 

 Adolescenta și-ar fi provocat o moarte cumplită, provocată pe TikTok

Nenorocirea a avut loc luni seara. Fata, care locuiește cu familia ei în localitatea Dor Mărunt din județul Călărași, ar fi acceptat o provocare pe Tik Tok, arată Călărași Press 

Nu se știe exact ce vrut să facă, dar polițiștii au găsit-o într-o ipostază șocantă.

Adolescenta și-ar fi provocat asfixierea, fiind găsită cu gâtul sub piciorul unui pat, pe care l-a ridicat, apoi i-a dat drumul să cadă cât mai tare. În gură avea îndesate șosete.

Potrivit presei locale, fata era nepoata fraților Iulian și Ion Iacomi, primul primar al orașului Lehliu-Gară, iar cel de-al doilea primar al comunei Dor Mărunt.

Fata era singură în cameră

Potrivit primelor informații, fata și-ar fi pus pe trahee piciorul patului după ce l-a ridicat și s-a strecurat sub el.

În felul acesta și-a provocat asfixierea.

Un alt detaliu înfiorător este acela că în gură își îndesase șosete tocmai pentru a-și bloca respirația. Fata era singură în cameră când a recurs la acest gest șocant, dar se presupune că le-a spus prietenelor despre intenția ei. 

Adolescenta a fost găsită de două colege, una dintre ele venind însoțită de tatăl ei. Au apelat imediat la 112.

Fata de 15 ani a fost găsită moartă

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară și, în ciuda eforturilor de resuscitare, rezultatul a fost negativ.

A fost declarat decesul fetei.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz șocant. Vor fi cercetate toate împrejurările care au dus la moartea adolescentei și se va stabili dacă provocarea de pe Tik Tok i-a adus sfârșitul.

Mai multe