O angajată de la Marriott a găsit un bebeluș mort. O tânără de 22 de ani fusese cazată acolo

21 august 2023 10:10   Național
Ultima actualizare:

Descoperire macabră la hotelul Marriott din Capitală. O angajață a hotelului a găsit în timp ce făcea curățenie o pungă în care era un nou-născut mort. Descoperirea a fost făcută duminică dimineața, la ora 7.  Au fost imediat anunțată Poliția. O tânără de 22 de ani care fusese cazată, se pare, cu un bărbat, ar fi cea care a abandonat nou-născutul după ce și-ar fi prov9ocat un avort. 

Ce spune Poliția  

„La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţial”, anunţă luni Poliţia Capitalei.

O anchetă declanșată imediat a scos la iveală că punga a fost abandonată de către o tânără în vârstă de 22 de ani, care era cazată în hotel.

Poliţia nu menţionează numele hotelului, însă surse judiciare au declarat presei că este vorba despre Marriott.

Femeia și-a fi provocat un avort

Femeia a fost depistată de anchetatori, iar aceasta ar fi declarat că și-a provocat avortul cu medicamente.  După avort, aceasta a luat fătul, l-a pus într-un sac și l-a abandonat pe un trotuar din apropierea hotelului. Acolo a fost găsit de angajata hoteluluui. 

Anchetatorii așteaptă acum rezultatele necropsiei, pentru a stabili câte luni avea fătul. Codul Penal prevede că întreruperea cursului sarcinii, în afara unor instituții medicale, dacă vârsta sarcinii a depăşit 14 săptămâni, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Mai multe