Primarul din Sinaia, operat de urgență! Vlad Oprea a suferit un accident la schi

23 februarie 2022 15:26   Național
Ultima actualizare:

Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, a fost operat de urgență, în urma unui accident suferit pe pârtia de schi. Iată cum se simte în prezent edilul și cum s-a întâmplat tragedia!

Vlad Oprea, primarul stațiunii turistice Sinaia, a suferit o operație de urgență, după ce a fost accident la schi. Informația a venit chiar din partea edilului, care a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin intermediul căruia anunța întâmplarea. Acesta a explicat și că pe durata inervenţiei chirurgicale conducerea oraşului a fost delegată echipei sale.

Vlad Oprea, operat de urgență, după un accident la schi

Potrivit mesajului publicat în mediul online, pe pagina sa personală, Vlad Oprea a fost implicat într-un accident pe pârtia de schi, provocat de un alt schior. Oprea s-a ales cu o rupturăa tendonului pectoral drept, după ce un bărbat care schia la rândul său a intrat direct în el. După impact, edilul a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Timp de câteva ore o să fiu sub anestezie pentru o intervenţie chirurgicală. În urma unui accident de schi, în care un schior a intrat, din păcate, în mine, am suferit ruperea tendonului pectoral drept.

Este o intervenţie dificilă, dar sunt pe mâini bune. Democraţia în care cred cu tărie îmi cere să vă informez că pe durata intervenţiei conducerea oraşului este delegată echipei mele”, a scris edilul miercuri dimineață pe pagina personală de Facebook.

Cum se simte Vlad Oprea după intervenția chirurgicală

Din fericire, se pare că operația a decurs așa cum trebuie, iar în prezent starea de sănătate a lui Vlad Oprea este una bună. Acesta a anunțat, după câteva ore, că intervenția chirurgicală a decurs „conform protocolului”.

Dovada că primarul din Sinaia se simte bine este și faptul că acesta a ales să își facă și un „selfie” pe patul de spital, pe care l-a publicat ulterior pe pagina personală de Facebook. Acesta apare întins pe pat, iar în mesajul care a însoțit fotografia a ținut să mulțumească cadrelor medicale care au avut grijă ca operația să fie un succes.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe