Trafic blocat în Agnita, Sibiu. Patru minori au fost implicați într-un accident rutier

21 aprilie 2022 11:47   Național

Un grav accident de circulație a avut loc joi, 21 aprilie, pe o stradă din Agnita - Sibiu. Două mașini au fost implicate în accident, în care se aflau trei copii cu vârste cuprinse între 1 și 6 ani, iar în cealaltă mașină se află un adolescent de 15 ani. Copiii au suferit leziuni grave, alături de adulții care-i însoțeau. 

Traficul rutier pe sectorul de drum respectiv a fost blocat în urma accidentului petrecut în Agnita, potrivit Adevărul

Șapte persoane, implicate într-un grav accident rutier

Inițial, serviciile medicale au fost anunțate că cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, s-a comunicat că nu mai puțin de șapte persoane au fost implicate în accidentul care a avut loc în Agnita, în urma accidentului dintre cele două mașini. În eveniment au fost implicați trei adulți și patru minori.

Citește și Accident în lanț în apropiere de București. Traficul pe DN1 este îngreunat după ce 6 mașini s-au ciocnit la Balotești

Echipajele din cadrul SMURD au acordat îngrijiri medicale șoferului uneia dintre mașinile afectate, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, care a fost, ulterior, transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, la secția UPU, cu traumatism cranio-cerebral, alături de un minor de 15 ani, care acuza dureri puternice în piept și care a fost transportat de urgență la Compartimentul de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Luther, din Sibiu. 

De asemenea, echipajele din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au transportat doi adulți, un bărbat și o femeie, de 53, respectiv, 33 de ani, având traumatisme la membre și traumatisme cranio-faciale. De altfel, și trei copii, de 1, 4 și 6 ani, au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe din Spitalul Agnita, suferind traumatisme la membre și traumatisme faciale. 

Vezi și Urs izbit de două maşini pe DN 1. Autorităţile nu l-au putut prinde, să îi acorde îngrijiri

Ulterior, minorii au fost preluați de către ISU Sibiu, fiind trasportați cu ajutorul unei autospeciale de traport victime multiple, la CPU Luther. De asemenea, și femeie implicată în accident a fost transportată alături de minori la CPU Luther. 

Bărbat implicat în accident a fost transportat de urgență la UPU Sibiu.

Poliţiştii trebuie să stabilească, în urma cercetărilor la faţa locului, cauza şi împrejurările în care s-a produs acest accident.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe