Trafic blocat pe DN 7, între Sibiu și Vâlcea. Două TIR-uri s-au ciocnit în zona Brezoi

Ultima actualizare:

Un accident de circulație ce s-a soldat cu victime s-a produs pe DN 7 / E 81, între Sibiu și Vâlcea, când două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a produs luni dimineața, 11 aprilie, în zona Brezoi, pe Valea Oltului, în urma căruia o persoană a murit. 

Accident pe DN 7
Accident pe DN 7

În această dimineață, Poliția Rutieră a fost sesizată asupra unui accident ce a avut loc pe DN 7, în județul Vâlcea, conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Georgiana Stancu.

Vezi și O maşină a luat foc, după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei, din Bucureşti. Şoferul a murit pe loc

În urma verificărilor ce au fost efectuate la fața locului de către Poliția Rutieră, s-a constat că două TIR-uri conduse din direcții diferite, iar acestea s-au ciocnit frontal. În urma impactului dintre cele două autovehicule, o persoană a decedat, iar alte două persoane au fost rănite grav.

Traficul este blocat pe ambele sensuri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență din cadrul județului Vâlcea s-a deplasat la fața locului cu un echipaj de intervenție din cadrul SMURD, pentru a transporta victimele care au supraviețuit în urma impactului la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcean. 

De asemenea, se efectuează cercetări cu privire la natura evenimentului și stabilirea condițiilor și împrejurărilor ce au dus la acest accident rutier ce a avut loc pe DN 7 / E 81 între Sibiu și Vâlcea, luni, pe 11 aprilie. 

În acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor care au dus la producerea acestui accidentul în care o persoană și-a pierdut viața, iar alte două se află în stare gravă la Spitalul Județean Vâlcea, în urma ciocnirii frontale a două TIR-uri.

Citește și România, campioană în UE la accidentele rutiere mortale. Peste 19.000 de conaționali și-au pierdut viața

„În timpul intervenției, victima conștientă a strigat după o persoană pe nume Alina, astfel că se considera că ar mai putea exista încă o victimă. Deocamdată nu a fost găsită, dar zona este cercetată în continuare”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net