Un proprietar din Cluj și-a scos casa la vânzare la un preț stelar. „Poate fi renovată sau demolată”.FOTO

5 octombrie 2024 12:17   Național
Ultima actualizare:

Piața imobiliară din România a cunoscut în ultimii ani scumpiri peste așteptări, iar municipiul Cluj-Napoca este de departe lider când vine vorba de prețuri la locuințe. Agențiile imobiliare publică zilnic anunțuri, iar unele sunt șocante prin prețurile cerute, deloc pe măsura imobilul. Este și cazul unei case scoasă la vânzare pentru o sumă uriașă și despre care proprietarul face mențiunea: „Poate fi renovată sau demolată”.

Ce preț cere un clujean pentru o casă de 35 de mp

În urmă cu doi ani toată România a aflat de garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca pe care pe care proprietarul o scosese la vânzare pentru 30.000 de euro. Atunci, anunțul a devenit viral și a adunat un număr record de comentarii.

Azi, o agenție imobiliară publică anunțul unui clujean care își scoate casa la vânzare pentru prețul de 110.000 de euro. Locuința are o suprafață de 35 de metri pătarți și este alcătuită din două camere, o baie și un hol. Față de alte prețuri nu este chiar ieșit din comun, la Cluj-Napoca.

Avântul, însă, îți piere repede când parcurgi pozele de prezentare. Iar o mențiune din partea proprietarul uluiește. „Casa poate fi renovată sau demolată.”

Anunțul proprietarului din Cluj

 Locuința vine „la pachet” cu un teren aferent de 66 de metri pătrați.

„Este compusă din 2 camere, o baie, un hol, fiind situată într-o curte comună. Are o suprafață de 35 mp, cu un teren aferent de 66 mp.

Construcția acesteia este realizată pe fundație de beton + cărămidă și izolată termic.

Această proprietate este una veche cu posibilitatea de renovare sau demolare, cu potențial de dezvoltare.

Se află în vecinătatea Parcului Feroviarilor, Maurer Panoramic, iar la o distanță de 15 minute de mers pe jos se regăsesc supermarketuri, instituții de învățământ, farmacii, etc.”, se arată în anunțul de vânzare, potrivit Știri de Cluj.

Recent, tot la Cluj-Napoca un proprietar și-a scos la vânzare apartamentul dintr-un bloc, compus din 3 camere+living și 4 băi, pentru suma de 825.000 de euro.

Mai multe