VIDEO. Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital. Fiica fostului președinte a căzut de pe cal

16 mai 2023 9:10   Național
Ultima actualizare:

Pentru Elena Băsescu weekend-ul trecut s-a terminat la spital. Ea a suferit un accident și a ajuns cu un taxi la Urgențe. Fiica fostului președinte al României a căzut de pe cal în timpul unei ședințe de echitație. 

Pasionată de cai, Elena Băsescu, în vârstă de 42 de ani, urmează lecții de echitație. Duminică, ea a suferit un accident în timpul unei astfel de partide de călărie. Ar fi alunecat din șa și s-a izbit cu putere de pământ.

Dacă inițial a crezut că durerea va trece de la sine, mai târziu a luat decizia să fie investigată de medici, s-a urcat într-un taxi și a mers direct la Camera de Gardă a unui spital din București, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.

Fiica fostului președinte a ajuns la spital singură, cu un Uber. Se pare că a fost atât de grăbită să ajungă la medic încât a plecat în papuci. 

La spital, Elena Băsescu a fost urcată într-un scaun cu rotile și transportată pentru mai multe investigații. Ar fi făcut inclusiv un RMN. Se pare, totuși,  că a rămas peste noapte sub observație medicală. 

Nu este prima oară când Elena Băsescu ajunge la Urgențe. În 2014, ea a fost rănită într-un accident rutier, după ce un șofer neatent a izbit mașina condusă de fiica fostului președinte al României.

Elena Băsescu era atunci însărcinată pentru a doua oară. Din fericire, atât ea cât și copilul au scăpat teferi din accidentul care a avut loc într-o intersecție în Capitală.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.

La începutul acestui an, Elena s-a angajat la redactor la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu.

Mai multe