„Voi apăsa pe trăgaci”. Vărul manelistului Culiță Sterp s-a sinucis din dragoste

18 mai 2023 8:56   Național
Ultima actualizare:

Tânărul care și-a pus capăt zilelor, împușcându-se în cap, este văr primar cu interpretul de manele Culiță Sterp. Familia este în stare de șoc. Înainte de a face gestul sinucigaș, acesta i-a transmis iubitei un mesaj în care i-a spus că va apăsa pe trăgaci, potrivit Opinia Timișoarei.

Ionică Sterp a fost găsit fără viață chiar de părinții lui în casa familiei din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

În mesajul pe care bărbatul de 30 de ani și-a anunțat iubita de intenția sa, dă toate detaliile. Potrivit anchetatorilor, acesta a scris că va apăsa pe trăgaci și că va fi găsit mort în camera sa.

Mesajul a fost văzut târziu de femeie, astfel că nu a putut să ia legătura în timp util cu familia pentru a-l împiedica pe Ionică să recurgă la gestul extrem.

Familia este în stare de șoc

Ionică Sterp, în vârstă de 30 de ani, nu a făcut față durerii după despărțirea de femeia pe care o iubea. Mintea i-a fost ocupată de gândul sinucigaș. I-a lăsat femeii un mesaj pe rețelele sociale, apoi, așa cum a scris și în bilet, a apăsat pe trăgaci. A folosit pușca de vânătoare a familiei.

Părinții l-au găsit miercuri dimineața, iar de atunci nu își pot reveni din șoc.

Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe Ionică. Se împușcase în cap, iar medicii au declarat decesul.

Gestul bărbatului a adunat întreaga familie din toate colțurile țării.

Rudele, prietenii și vecinii spun că avea toată viața înainte și că nimic nu prevestea nenorocirea. Nimeni nu și-a dat seama cât suferea Ionică și nimeni nu s-a gândit că își va pune capăt zilelor.

”La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal”, a transmis IPJ Timiş.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe