Poliţistul care s-a sinucis de Crăciun și-a tras un glonț în inimă! Detalii șocante

26 decembrie 2021 14:34   Actualitate

Detalii terifiante despre moartea polițistului din Dărmănești, care s-a sinucis în ziua de Crăciun, sâmbătă, 25 decembrie. Se pare că agentul șef a amenințat că își va lua viața, dar nu a fost consiliat psihologic. Acheta ridică multe semne de întrebare!

Arma pe care o deținea polițistul nu a fost ridicată de către anchetatori după ce a fost demarată ancheta împotriva lui. Bărbatul se afla în arest la domiciliu.

Polițistul din Dărmănești şi-a tras un glonț în inimă cu pistolul pe care îl deţinea legal şi care nu a fost ridicat de anchetatori când a fost demarată cercetarea penală împotriva acestuia, relatează adevarul.ro.

Înainte de tragedie, agentul ar fi ameninţat că se sinucide, însă se pare că nu a fost consiliat psihologic. O echipă de criminalişti a analizat casa unde a avut loc tragicul incident pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs acesta.

«IPJ Bacău a fost sesizat prin 112 de către o femeie de 46 de ani, din  Dărmăneşti, despre faptul că soţul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deţinător legal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat», a precizat IPJ Bacău. 

Polițistul care s-a sinucis era cercetat pentru luare de mită

Agentul şef care s-a sinucis făcea parte dintr-un grup de şase poliţişti cercetaţi pentru luare de mită.  Oamenii legii au fost acuzaţi că ar fi cerut bani de la şoferi pentru a trece cu vedere abaterile la regimul rutier. 

Bărbatul activa ca poliţist la formaţiunea rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Dărmăneşti din anul 2011. În noiembrie, acesta a fost suspendat din funcție și plasat în arest la domiciliu. Când s-a sinucis, era singur acasă, conform unor surse din anchetă.

  «La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcţie ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupţie, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu», au declarat reprezentanţii IPJ Bacău.  

Ultima verificare la domiciliul bărbatului a avut loc sâmbătă, la ora 12:30. 

Mai multe