„Planta-minune” care te scapă de bolile incipiente. Lidia Fecioru a explicat cum se consumă

6 decembrie 2023 6:25   Sănătate

Lidia Fecioru vine în atenția românilor cu noi sfaturi în materie de sănătate. Cunoscutul bioenergoterapeut vorbește despre o ciupercă-minune care face mari schimbări în organismul uman. 

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, în rubrica „Leacul zilei”, Lidia Fecioru a prezentat beneficiile cconsumului ciupercii-minune, despre care știm că își are creșterea pe mesteacăn. Aceasta a mărturisit că această plantă este benefică pentru bolile incipiente și alergiile atopice. 

Lidia Fecioru: „Planta asta este nemaipomenită”

Sfaturi în materie de sănătate, de modă sau de viață ne oferă Lidia Fecioru de ani de zile, pe micile ecrane. Bioenergoterapeutul a vorbit acum despre importanța consumului unei ciuperci care crește pe un mesteacăn. 

Lidia Fecioru a explicat beneficiile acesteia, dar și modul în care poate fi absorbită de organism. Mai concret, într-un termos se adaugă 3 sau 5 linguri de ciupercă uscată și mărunțită, peste care se adaugă apă până se umple recipientul și se lasă la macerat între 6 și 10 ore. 

„Există o ciupercă care crește pe mesteacăn. E de culoare maronie și este o plantă pe care am studiat-o îndeaproape, am aflat că a fost făcut primul vaccin la ruși, pentru SARS-COV-2, pe baza acestei plante. 

E foarte bună pentru alergii atopice, inclusiv pentru cei care au bolile astea nenorocite, mai ales dacă suntem în faze incipiente, planta aceasta este nemaipomenită.

Se ia un termos, de 1 litru, se pun între 3 și 5 linguri de ciupercă de asta uscată și mărunțită, se umple cu apă și se lasă la măcerat între 6 și 10 ore. 

Adică îl facem de azi pe mâine obligatoriu și se bea câte 100 de grame de 3 ori pe zi. Bem acel litru și ne facem altul și tot așa.

Se găsește la Plafar, ceaga se numește, ciupercă ceaga de mesteacăn. Este maro la culoare, nu poate fi substituită cu alta, adică o recunoști”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Mai multe