Cât de scump va ajunge să fie iPhone 14? Utilizatorii sunt nemulțumiți

20 iulie 2022 12:54   Tehnologie

Noul model iPhone 14 s-ar putea să fie mai scump chiar și cu 100 de dolari față de varianta precedentă, potrivit mai multor experți ce se așteaptă ca prețurile la produsele Apple să crească exponențial. 

Ca de fiecare dată, Apple se pregătește să lanseze patru noi modele de iPhone în această toamnă, în septembrie. Totuși, acestea vor fi mult mai scumpe decât standardul cu care ne-a obișnuit compania. 

Citește și despre: Curios să vezi ce aplicații îți urmăresc activitatea pe internet? Trucul ingenios care te poate scăpa de acestea

De ce foarte mulți fani Apple renunță la iPhone 14

Mai mulți experți sunt de părere că noile modele lansate de Apple vor ajunge să fie chiar și cu 100 de dolari mai scumpe. 

Așadar, în urma creșterilor, prețurile pentru următoarele telefoane Apple iPhone ar fi: iPhone 14 - $899 / iPhone 14 Max - $999 / iPhone 14 Pro - $1099 / iPhone 14 Pro Max - $1199. 

De notat, aceste prețuri vor fi valabile pentru piața din Statele Unite. În România, în funcție de adaosul comercial practicat de către fiecare retailer, acestea s-ar putea să fie mult mai ridicate. 

Urmărește și: Trucurile pentru iPhone care-ți pot salva viața. De ce trebuie să le activezi imediat

Dacă aceste creșteri vor urma să fie adevărate, consumatorii de rând s-ar putea să nu fie deloc mulțumiți de aceste modificări de preț. Mai ales, deoarece modelul standard iPhone 14 are aceleași proporții și amplasare a camerei ca modelul iPhone 13. 

Așadar, s-ar putea ca cei ce doresc să-și achiziționeze noul model iPhone 14 ar putea, cel mai bine, să opteze pentru modelul din generația precedentă, mai ales că oferă aceleași specificații la un preț mult mai mic. 

Ce baterie va avea iPhone 14

De asemenea, nici la capitolul baterie modelele noi de la iPhone nu stau foarte bine. Mai multe zvonuri indică că versiunea de bază ar avea aproximativ 3279 de mAh, în timp ce versiunea de top, Pro Max, ar avea aproximativ 4323 mAh. 

  • iPhone 14 – 3279 mAh
  • iPhone 14 Max – 4325 mAh
  • iPhone 14 Pro – 3200 mAh
  • iPhone 14 Pro Max – 4323 mAh 

După cum ne-a obișnuit internetul în ultimii ani, o bună parte din aceste zvonuri s-ar putea să fie, de fapt, adevărate. Așa cum a fost și cazul lansării noului model de la Samsung. Nu se știe dacă a fost o campanie defectuoasă de marketing sau cineva chiar a reușit să sustragă toate informațiile despre noul model, dar consumatorii nu s-au declarat foarte mulțumiți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe