iOS 16 și ultimele modificări de pe iPhone. Ce probleme vor mai ajunge pe dispozitivele Apple

5 aprilie 2022 8:51   Tehnologie

Apple a început să testeze actualizarea sistemului de operare iOS 16 în perioada premergătoare prezentării evenimentului WWDC 2022 din iunie, dar, dintr-un motiv oarecare, primele referințe de accesări de pe dispozitive care îl rulează au apărut acum, mult mai târziu decât cele de pe iOS 15, ca să nu mai vorbim de edițiile anterioare ale iOS.

În timp ce primele vizite pe site cu dispozitive pe iOS 15, încă nelansat la acea vreme, au fost înregistrate la sfârșitul lunii martie de către LetemSvetemApplem, primele vizite pe iOS 16 apar la începutul lunii aprilie. Înainte de iOS 15, dispozitivele care rulează actualizarea anuală a iOS de la Apple, dezvăluită în iunie, în cadrul WWDC, apăreau încă din luna ianuarie a aceluiași an.

Vezi și Dorești să-ți cumperi un iPhone second-hand? Noua decizie a Apple care-l va face să fie inutil

Cu ce probleme va ajunge iOS 16 pe dispozitivele iPhone

Apple va trebui să reamenajeze puțin interfața iOS 16 pentru a ține cont de modelele din categoria iPhone 14 Pro, care se așteaptă să vină fără notch, dar cu o gaură și un decupaj în formă de pastilă care va găzdui componentele Face ID și camera selfie. 

Ar putea exista, de asemenea, noi rezoluții ale ecranului, precum și o serie de noi elemente vizuale ale interfeței pentru a ține cont de suprafața mai mare a ecranului de pe modelul iPhone 14, astfel încât Apple ar putea să nu se grăbească să dezvolte iOS 16 pentru a se potrivi cu toate aceste schimbări de componente și pentru a profita bine și de ele.

Citește și Noul update pentru iPhone - iOS 15.4.1. Ai observat marile schimbări?

Cât despre sistemul anterior, iOS 15, prima actualizare a venit cu probleme grave la nivelul bateriei. Dispozitivele ce-și făceau actualizarea la iOS 15 aveau probleme foarte grave cu modul în care bateria iPhone-ului se descărca și viteza cu care acesta reușea să se încarce.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe