#Exclusiv Click!

Bebelușa Alexandra, de la ”Cronica Cârcotaşilor”: „Am terminat o relaţie de 11 ani. M-a dezechilibrat”

17 octombrie 2022 8:01   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

De şapte ani este Bebeluşă şi îi place foarte mult. Mai nou însă, Alexandra Gherase, alias Alexasstory, dedică foarte mult timp proiectelor din social media. Vedeta de la ”Cronica Cârcotașilor” a suferit din dragoste, însă acum iubește din nou! Urmărește un interviu din ghidul tv Click!.

A devenit unul dintre cei mai urmăriţi influenceri din România. Îi place să trăiască din expunerea vieţii personale, mai ales că este şi într-unul dintre cele mai frumoase momente ale vieţii. Este la începutul unei noi relaţii, este îndrăgostită şi se gândeşte foarte serios la măritiş.

Citește și: Legătura neștiută dintre bebelușa provocatoare de la Cronica Cârcotașilor și Mircea Badea! Alexa înnebunește orice bărbat

De câţi ani colaborezi cu “Cronica Cârcotaşilor”?

Din 2015. Am fost anunţată chiar de ziua mea că o să fac parte din această emisiune în calitate de “Bebeluşă”, aşa că s-au împlinit 7 ani şi 13 sezoane până în acest moment.

Ce îţi place cel mai mult la acest proiect?

Am cochetat din adolescenţă cu televiziunea, eu fiind dansator profesionist. Când am ajuns în echipă m-am bucurat foarte mult că am intrat oarecum permanent în televiziune, mai ales că pe fete le cunoşteam de ceva timp. De-a lungul anilor, acest proiect mi-a oferit şi ocazia de a prezenta rubrica “TikTok Trends”, pe lângă bucuria de a dansa. De asemenea, sezonul trecut m-am ocupat şi de rubrica “Binterviu”. Consider că am avut foarte multe de învăţat în această perioadă.

În afară de asta mai ai acum alt proiect profesional în care eşti implicată?

Trebuie să spun că, odată cu pandemia, am renunţat la a merge în concerte cu artişti. Timp de 12 ani am bătut ţara în lung şi în lat, însă la un moment dat simţi că trebuie să te opreşti. Anul acesta, în schimb, am semnat un contract cu un brand managerial, care mi-a oferit şansa să intru într-un proiect de lungă durată, care implică TikTok-ul.

Sunt influencer pe această platformă, unde am adunat mai bine de 360.000 de fani. Am avut un serial, un prim sezon, pentru care am locuit împreună cu alţi cinci influenceri într-o casă, timp de două săptămâni. Am filmat toate activităţile noastre zilnice şi a fost un succes. La iarnă o să facem şi sezonul al doilea.

Bebelușa Alexandra: «O să pun familia  pe primul loc»

Cum mai stai cu dragostea?

Wow! Cu dragostea stau foarte bine în acest moment. Odată cu pandemia am terminat o relaţie de 11 ani, iar asta m-a dezechilibrat puţin. Însă Dumnezeu a ştiut de ce a aranjat lucrurile aşa, pentru că am cunoscut un om minunat, care mi-a arătat ce înseamnă să fii iubită, respectată şi susţinută.

Când te vezi la casa ta, cu copii, cu soţ?

În curând, cel puţin aşa sper, şi chiar dacă aceste lucruri vor veni destul de târziu în viaţa mea, tind să cred că aşa a fost să fie. Nu îmi pare rău de nimic.

Chiar, crezi că ai calităţi de gospodină?

Ce înseamnă asta? Să stau acasă şi să am grijă de copii şi de casă? Eu sunt genul de femeie care este liniştită în momentul în care are banii ei. Aşa că nu aş putea fi o gospodină în sens clasic...

Dar pot avea grijă de casă, mai ales că tehnologia din ziua de astăzi ne permite să facem asta, dar vreau să pot să mă ocup şi de cariera mea, în acelaşi timp. Eu mixez cele două activităţi şi să ştiţi că şi gătesc... Bine, după cum mi se spune.

Se apropie finalul de an. Cum a fost pentru tine 2022?

Un an un pic ciudăţel, dar per ansamblu unul frumos, trăit lângă o persoană minunată. Pentru mine iubirea este importantă, aşa că 2022 a fost un an frumos.

Şi planuri pentru 2023 ai?

Planul meu pentru viitorul apropiat este să pun familia pe primul loc. Îmi doresc să îmi întemeiez familia mea. Aaa... Şi să ajung la cel puţin o cursă de Formula 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe