#Exclusiv Click!

Ce așteptări are Sorin Mitrea ex Ro-Mania de la MasterChef: „Nu m-a surprins faptul că Chef Bontea mi-a oferit șorțul”

3 octombrie 2024 9:23   Interviurile Click!

A fost o adevărată surpriză apariția lui Sorin Mitrea, (44 de ani), fondatorul trupei Ro-Mania, care făcea furori în anii 2000, în sezonul 9 al emisiunii MasterChef România de la  PROTV.

Click! a stat de vorba cu fostul artist  și am aflat astfel care sunt așteptările lui Sorin Mitrea după participarea la MasterChef și cum a fost reîntâlnirea în platoul emisiunii cu foștii săi colegi de trupă de la Ro-Mania, Ionuț Voicu și Cătălin Voicu. De altfel, Sorin are și o super iubită, Georgiana Timuș, cu care este împreună de mai mulți ani și care este fotomodel. Și ea l-a însoțit în platoul de la MasterChef și l-a susținut să meargă mai departe.

„A fost ceva spontan”

Sorin, cum este participarea asta a ta de acum, de la MasterChef? Ce așteptări ai de la tine? Cât de mult îți dorești să ajungi câștigător?

Participarea asta a fost ceva spontan, așteptările mele sunt, cum am spus și în emisiune, să învăț să gătesc mai bine și să mă distrez cât pot de mult. Cât despre a ajunge câștigător, câștigător mă consider deja, fiind trecut de primele audiții. Din 2000 și ceva de oameni, Doamne, să ajung aici, mă consider deja câștigător, pentru nivelul meu.

Te-a surprins faptul că Chef Bontea ți-a oferit șorțul? Te așteptai să îl primești?

Da, mă așteptam să-l primesc, pentru că știu cât de bună este supa asta a mea de pește. Și nu, nu m-a surprins faptul că Chef Bontea mi-a oferit șorțul.

Cum o să „lupți” să menții acest șorț și ce sacrificii ai face pentru a câștiga marele premiu?

N-aș face niciun sacrificiu și nu o să lupt în niciun fel, pur și simplu o să gătesc. Atâta timp cât reușesc s-o fac bine, o să merg mai departe în concurs.

Ai o seră acasă, îți dorești să-ți deschizi un business în domeniu, un restaurant! Când se va întâmpla? Ai pus deja bazele acestei afaceri?

Nu știu când se va întâmpla asta, probabil când o să am foarte mult timp liber și bani pentru a face asta. Momentan viața mea este destul de ocupată și am deja business-urile mele.

„Mai grăsuți, mai bătrâniori...”

 Cum ți-ai regăsit și revăzut colegii din Ro-Mania după 23 de ani? Nu ați mai vorbit deloc între timp?

Mai grăsuți, mai bătrâniori, haha! Însă, la fel de haioși și de dragi cum îmi erau și pe vremea aia. Este unul dintre motivele pentru care mă bucur foarte mult că am venit la MasterChef, că am avut ocazia să mă revăd cu ei, cu această ocazie.

Ai spus că încă faci muzică? De ce doar acasă și doar pentru tine? Nu crezi că ai mai câștiga bani din asta acum dacă te-ai reinventa puțin? Cum au făcut-o deja și alți colegi de breaslă de ai tăi!

Pentru pentru că mi-e mai ok să fac muzică doar pentru mine, decât s-o fac ca s-o trimit la radiouri, să am expectative că o ascultă cineva, că o place cineva. E mult mai plăcut așa, fără niciun stres să faci muzică, când o faci doar din pură creativitate, fără să te intereseze dacă îi place sau nu altcuiva. Pur și simplu, pentru mine.

„Să navighezi se simte la fel că atunci când faci muzică”

Care este mâncarea ta preferată?

Nu am o mâncare preferată, sunt un mare gurmand, așa că îmi place mâncarea în general. Însă, bună să fie! Nu există una preferată.  

Cât de tare este să fii skipper? Trăiești decent din asta? Se merită efortul?

Este cel mai tare să fii skipper, mi-a schimbat viața! Da, trăiesc mai mult decât decent din asta și nu este niciun efort. Este o meserie senzațională, să navighezi se simte la fel că atunci când faci muzică.

Mai multe