Maria Covașă de la Insula Iubirii face dezvăluiri cutremurătoare despre Marcel. A căutat-o în timpul relației cu Armina: „El a ținut legătura cu mine”

Maria Covașă, fosta iubită a lui Dany Boy, de la Insula Iubirii, face o serie de declarații despre fosta ispită Marcel. Deși are o relație cu Armina, tânăra mărturisește că acesta a continuat-o după ce au revenit din Thailanda. 

Marcel și Maria / foto: Antena 1
Marcel și Maria / foto: Antena 1

Cu toate că Marcel neagă că ar mai fi păstrat legătura cu Maria, aceasta îl contrazice. Prezentă în cadrul emisiunii Xtra Night Show, aceasta a făcut o serie de afirmații controversate. 

Maria: „M-a mai căutat în timp ce era cu Armina”

Fosta concurentă a declarat faptul că, după terminarea filmărilor Insula Iubirii, au existat momente în care Marcel i-a scris, pe diverse teme, Mariei. 

„Eu am spus că mie mi-a dat mesaje după ce s-a terminat Insula Iubirii, în martie. După ce s-a terminat de filmat emisiunea el m-a căutat. El a ținut legătura cu mine, nu e că nu a ținut legătura cu mine, cum spune. M-a mai căutat în timp ce era cu Armina, dar nu m-a căutat pentru a fi ceva mai mult atunci, m-a căutat strict să îmi spună atunci, când s-au prezentat ispitele, cu hate. Zicea că nu înțelege de ce își ia atâta hate că el a fost un băiat bu.”, a spus Maria Covașă la Un show păcătos.

Tânăra blondină a fost deranjată de faptul că Marcel nu a fost sincer în declarațiile sale, el lăsând de înțeles că ea a fost cea care și-a dorit ceva mai mult cu el.  

„M-a căutat atunci când ne-am întors în țară. El a declarat la un moment dat, după ce s-a difuzat emisiunea, a declarat că trenul a plecat din gară, a dat de înțeles că eu nu am mai avut șansă la el, dar el m-a căutat după ce s-a terminat emisiunea.”, a continuat Maria.

Maria: „E foarte schimbat”

Sinceră ca întotdeauna, Maria consideră că Armina, actuala iubită a lui Marcel, l-a schimbat, și nu în sens bun. 

„E un alt om, e foarte schimbat. Era prietenos cu toată lumea. Mai multă lume din jurul lui a observat că el este schimbat. (...) Faptul că el a zis că m-a blocat în Dubai. Pe mine m-a blocat în țară, nu în Dubai. Mă deranjează că nu spune adevărul.", a mai spus Maria Covașă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
vedete care au murit de tinere madalina manole jpeg
cub adina buzatu png
Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express.   Antena 1
reghe si corina instagram jpg
netflix shutterstock jpg
pavel bartos jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net