Jimmy Dub, adevărul despre cearta cu „Maluma de România”. Câți bani primea Marcel de la Insula Iubirii pentru un eveniment

Jimmy Dub a vorbit pentru prima dată despre ruptura dintre el și Marcel, fosta ispită de la Insula Iubirii. Dacă la început au colaborat pe plan profesional lansând piesa „Hola Mami Que Guapa”, compusă și produsă de artistul român, dar având ca sursă de inspirație replicile lui „Maluma de România”, parcursul colaborării lor a luat sfârșit. 

Jimmy Dub, despre cearta cu Marcel / foto: Colaj Click!
Jimmy Dub, despre cearta cu Marcel / foto: Colaj Click!

Marcel Andrei s-a făcut remarcat în urma participării sale la Insula Iubirii, acolo unde a fost un adevărat personaj îndrăgit de toți telespectatorii români. „Hola Mami Que Guapa” a fost replica lui „Maluma de România” ajunsă virală, fiind de asemenea și sursa de inspirație pentru piesa pe care a lansat-o în colaborare cu Jimmy Dub. 

Jimmy Dub explică cearta cu Marcel Andrei 

Recent, Jimmy Dub a explicat de ce a rupt colaborarea cu Marcel. Totul a început după ce fosta ispită s-a arătat nemulțumit de înțelegerea lor financiară. 

Marcel a făcut mai multe declarații prin care a mărturisit că primea „doar” 500-600 de euro pentru un eveniment la care mergea, pentru o singură piesă de-a lungul concertului, deși la început se arăta mulțumit de înțelegerea lor. Ulterior, fosta ispită masculină a emisiunii de la Antena 1 a considerat că succesul de care are parte acum ar merita răsplătit financiar. 

„Eu am postat pe Instagram un story despre sfârşitul colaborării, am fost diplomat, nu am vrut să dau alte detalii. Dar el (n.r. Marcel Andrei) a început să vorbească despre lucruri stabilite încă de la început împreună. Îi dădeam 500 de euro minim, depinde de eveniment. Pentru o singură piesă în care se urca pe scenă. Dacă avea microfon spunea „bună seara”, dacă nu, doar făcea poze cu oamenii şi dansa”, a spus Jimmy Dub, pentru Unica

„Nu am încălcat niciun principiu”

De asemenea, artistul a dorit să precizeze și faptul că cele două piese cu Marcel au fost investiții proprii, alături de casa de discuri One Latin Records. De asemenea, fosta ispită de la Insula Iubirii nu a fost nevoită să plătească niciun ban. 

„Mi se pare mai mult decât rezonabilă suma. I-am făcut 2 piese în care nu a investit niciun ban, nici în videoclipuri, în absolut nimic. Am încercat, de-a lungul colaborării, să îi ţin o imagine curată şi relativ bună, dar dacă decizia lui e alta, eu nu am de gând să mă târguiesc. Este vorba de principii şi de acte. Nu am încălcat niciun principiu. I-am spus că o să avem concerte, am avut, i-am spus că o să îi dau banii ăia, i-am dat, mai mult de atât, chiar nu am ce să fac. Dacă el nu înţelege lucrurile astea, nu e vina mea”, a mai spus artistul. 

Marcel Andrei: „Când era în depresie...”

Într-un interviu acordat presei, Marcel Andrei declara că el a apărut în viața lui Jimmy Dub într-un moment dificil din viața lui, când era în „depresie”, autoproclamându-se „îngerul lui căzut din cer”. 

  „N-a apreciat că, cum i-am zis, am fost îngerul lui căzut din cer, Sfântul Marcel. Când era în depresie și a căzut jos, eu l-am luat de mână și l-am ridicat și am venit să-i dau putere. Fără niciun interes și fără nimic, am venit pur lângă el. În el era doar funingine, ca soba aia. A fost doar pe interes. Pentru mine a fost doar ceva distractiv și l-am văzut ca prieten. L-am considerat prieten, că așa sunt eu, pun suflet. Am slăbiciunea asta, mă atașez de oameni. Armina mi-a zis: nu pune suflet pentru oameni de genul ăsta, că sunt doar pe interes”, a mai spus Marcel Andrei pentru Fanatik.ro.

Ce reacție a avut Jimmy Dub în urma acelei declarații 

Jimmy Dub a discutat și pe marginea acestui subiect, arătându-se deranjat de faptul că Marcel a lăsat de înțeles faptul că succesul lui în lumea muzicală s-a datorat colaborării lor, lucru pe care cântărețul l-a negat. 

  „Cuvintele care mă dor, însă, constau în faptul că şi-a asumat toată munca mea de 15 ani de zile. Acolo m-a durut cel mai tare. Ştiu cât am tras, câte am făcut şi cât am luptat pentru carieră.

  Am dat lumii peste 7 hituri care se asculta şi în ziua de astăzi precum „Monday”, „Ese Amor”, „Inna Di World”, „Dime Tu” şi lista poate continua. Plus multe alte colaborări cu artişti mari din industria muzicală precum Connect-R, Nicole Cherry, Pepe, Doddy şi mulţi alţii. Așa că nu poate spune că el a fost cel care m-a lansat pe mine”, a mai spus Jimmy Dub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
banner sofia vicoveanca png
Banner smiley Gina pistol
Banner Aurel Pădureanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net