Cu cine l-a „tradus” Armina pe Marcel de la Insula Iubirii. A umblat cu un bărbat celebru de la noi, în timp ce el era la filmări și a încercat să ascundă totul

Marcel Andrei, fosta ispită de la Insula Iubirii, formează în prezent un cuplu cu Armina Grigoraș, femeia pe care a cerut-o în căsătorie la scurt timp după întoarcerea din Thailanda. Totuși, acum ies la iveală informații de-a dreptul interesante despre cum bruneta l-ar fi „tradus” pe acesta cu un cântăreț cunoscut. 

Marcel și Armina / foto: Social media
Marcel și Armina / foto: Social media

Conform cancan.ro, Marcel ar fi fost „tradus” de Armina cu nimeni-altul decât manelistul Bogdan Mocanu, în timp ce el se afla în Thailanda, imaginile vorbesc de la sine. 

Imaginea care a făcut înconjurul Internetului

Potrivit ultimelor informații oferite de sursa citată anterior, Amira a jucat cărțile în favoarea sa în tot acest timp. Mai concret, tatonările dintre ea și actualul logodnic începuseră înainte de filmările Insula Iubirii. Fiind un bărbat de cuvânt, Marcel și-a onorat contractul și a plecat în Thailanda, în timp ce Amira a rămas acasă. 

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, în luna februarie, și au vorbit o scurtă perioadă de timp, însă nu au apucat să se vadă atunci față în față. 

În tot acest timp însă, aleasa inimii sale s-ar fi distrat pe cinste alături de Bogdan Mocanu și alți bărbați în Dubai, așa cum a relatat sursa amintită. În imaginile devenite virale, Amira apare într-un story alături de Bogdan Mocanu, și cu toate că atunci era blondă, tatuajul de pe piept a dat-o de gol.

Armina și Bogdan Mocanu / foto: Captură InstaStory
Armina și Bogdan Mocanu / foto: Captură InstaStory

Armina, geloasă pe Maria?!

Deranjată a fost Armina și de faptul că actualul său iubit se aproapiase de concurenta Maria. Invitați în podcastul lui Bursucu, Armina și „Maluma de România” și-au deschis sufletul în fața celor de acasă. Întrebat dacă rolul său în emisiune a fost unul regizat, iubita sa a intervenit și a explicat faptul atașamentul lui Marcel față de Maria a fost doar din poziția de ispită.

„El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, da păi dacă e un om lângă tine”, a spus Armina.

„Da, frumoasă comparație”, a răspuns Bursucu’.

„No offense”, a continuat Armina.

„Da, hai să ne oprim aici, că nu vreau să mă cert cu nimeni”, a reacționat prezentatorul, precizând: „Deci el s-a atașat de Maria. Maria o cheamă, săraca fată, Maria, așa o cheamă. N-are nici o vină. Maria nu are nici o vină, nu vrem să ne certăm”.

„Să înțeleagă toată lumea. Bun. Eu am intrat ca rol de ispită, da? Tot ce s-a întâmplat acolo, am vrut să … Eu mi-am dat seama că ea nu o să aibă nici o treabă cu mine și o să aibă treabă cu Alin. Am simțit chestia asta de la bun început. Dar, în schimb, eu am vrut să creez o poveste în toată treaba asta și să fie și un exemplu pentru lumea de acasă. Uite cum e să te comporți cu o femeie, cum e să faci, să nu renunți, înțelegi?”, a menționat Marcel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image png
banner sofia vicoveanca png
Banner smiley Gina pistol
Banner Aurel Pădureanu
WhatsApp Image 2024 09 22 at 13 14 16 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net