Bogdan Mocanu, atacat cu maceta în club. «Îmi curgea carnea de pe mine»

14 mai 2022

Bogdan Mocanu susține că a fost aproape de moarte după ce a fost tăiat cu maceta în club. Cântărețul a ajuns de urgență la spital.

image
Cântărețul a fost atacat într-un club de la malul mării. Foto: Facebook/Bogdan Mocanu

„Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat”, a declarat interpretul de manele, a doua zi după incidentul tragic. Povestea tensionată s-a petrecut vineri seară, când Bogdan Mocanu a petrecut, alături de prieteni, într-un club de la malul mării.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ajuns să fie atacat cu macete de mai mulți indivizi. Scenele de groază s-ar fi petrecut în momentul în care cântărețul s-a dus să-și salute câteva prietene vechi.

De ce a fost atacat Bogdan Mocanu cu macete? „M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment”

Într-o intervenție la Antena Stars, Bogdan Mocanu a povestit că o glumă proastă ar fi dat tonul într-un scandal ca-n filme. Se pare unul dintre bărbații aflați la masa unde se găseau amicele vechi ale artistului a spus ceva nepotrivit, iar cântărețul i-a cerut explicații. Ulterior, s-a dezlănțuit iadul.

image
Bogdan Mocanu a fost atacat cu macete. Foto: Facebook/Bogdan Mocanu

„Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți.

Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei. Ulterior, i-au ținut bodyguarzi”, a spus Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! „Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine”

image
Intrepretul de manele a fost atacat de 4 băieți. Foto: Facebook/Bogdan Mocanu

În urma altercației, fostul concurent de la Puterea Dragostei a ajuns de urgență la spital. Rănile suferite în altercație sunt foarte grave. Cântărețul a trebuit să fie cusut imediat după atac.

„Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane. Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema.

Abia aștept să ajung înapoi în Capitală să fac toate demersurile necesare. Eu nu sunt cu absolut nimic vinovat, dacă aș fi fost vinovat nu aș fi fost atât de hotărât să fac toată situația asta dreaptă”, a declarat Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu:„Nu am greșit cu nimic, iar cei care au greșit merită să plătească și or să plătească”

Bogdan Mocanu susține că ceea ce s-a întâmplat aseară a fost „tentativă de omor”. Totodată, acesta crede că putea si fie mort, dacă nu se ferea la timp. Interpretul de manele spune că „cei care au făcut chestia asta vor trebui să plătească.”

„Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.  

Se pare că starea de sănătate a cântărețului este mai bună, din moment ce a decis să plece din spital pe propria răspundere. El se va întoarce în București și va face toate demersurile ca atacatorii să plătească pentru acțiunea lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg