#Exclusiv Click!

Natalia Mateuț a investit 100.000 de euro în afacerea cu kimonouri pe care o are cu sora ei: „Îmi doresc un copil!”

27 septembrie 2024 9:40   Interviurile Click!

Natalia Mateuț și sora ei mai mică, Alexandra, care cocheta de mult cu lumea modei, și-au lansat propria colecție de kimonouri.

Acum sunt partenere de afaceri și prezentatoarea TV ne-a spus cum se înțeleg ele din acest punct de vedere. Natalia Mateuț are 33 de ani și se gândește serios, că pe lângă cariera frumoasă pe care o are, să își facă și o viață de familie pentru că are o dorință din ce în ce mai arzătoare: să devină mamă!

"Vreau să îmi deschid propriul meu magazin de kimonouri în Tulum, Mexic"

Nati,  ce s-a întâmplat în această seară, aici, frumos, pe marginea piscinei?

În această seară am lansat  oficial colecția de  kimonouri pe care am lansat-o practic în primăvară-vară dar  pentru că a venit vara și lumea a tot fost plecată, nu am avut timp să îmi strâng prietenii și oamenii dragi mie,  într-o seară așa frumoasă și să le arăt ce am făcut eu și sora mea, plus o colecție capsulă de 13 kimonouri. Nouă ne plac foarte mult kimonourile pentru că știi că  în toate vacanțele le purtăm în diferite feluri și combinații, sunt din mătase 100%,  cu printurile noastre și atunci am zis să facem colecția noastră, cu aceste printuri.

E un proiect de suflet la care am muncit mult și acum ne dorim să îl dezvoltăm. Avem și site, avem și instagram, este o colecție în desfășurare și pentru toamnă. O să facem și o colecție de kimonouri pentru bărbați. Ceea ce îmi doresc eu până la sfârșitul acestui an este să îmi deschid propriul meu magazin de kimonouri în Tulum, Mexic.

"Trebuie să învățăm să lăsăm una de la alta"

Cum vă înțelegeți voi două ca surori?

Ne înțelegem bine dar ideea de a face un business împreună a venit ca o provocare pentru că ne și certăm de multe ori și ne contrăm. Avem idei diferite, decizii pe care trebuie să le luăm și de multe ori nu suntem de acord dar  am învățat cu ocazia acestui business că trebuie să învățăm să fim surori adevărate.

La business-ul ăsta de ce v-ați certat sau ce nu v-a  convenit?

 E, păi de ce faci aia, de ce faci cealaltă, eu vreau aia, eu vreau altceva. Trebuie să învățăm să lăsăm una de la alta ca să meargă  lucrurile că altfel nu e treabă. Una e când ne certăm pe genți și pe pantofi și alta când sunt bani la mijloc.

A venit și Silviu Prigoană la evenimentul tău și a avut o apariție surprinzătoare!

Domnul Prigoană a venit cu cei doi băieți ai săi și a venit într-un kimono japonez. Mi s-a părut genial! A fost super drăguț! A venit în tematică 100%.  Cred că s-a gândit să îmi facă concurență. A venit cu o doamnă îmbrăcată în japoneză.

Tatăl tău ce spune de faptul că îți faci acest business, cât de mândru este de tine?

Tata este foarte mândru, de mine, de noi, ne susține cu orice dar  la început a  fost puțin sceptic, a zis: "Ce vă faceți voi, dragă, kimonouri?". Da uite că  ușor-ușor a început să prindă bine, să le vindem  și se bucură pentru noi. Ar vrea și el un nepoțel!

"Îmi doresc foarte tare o familie!"

Ar vrea un nepoțel dar mai are de așteptat? Tu vroiai copil, nu?

Păi vreau în continuare! Văd că am făcut business și nu am făcut copil!

Ai găsit pretendentul?

Există cineva cu care tatonez. Îmi  doresc foarte tare o familie, îți spun sincer și chiar îmi doresc asta de ceva timp. Dar, știi cum e, pentru fiecare vine la momentul potrivit. O să vină și la mine!

Băiatul cu care ești acum intră în standardele tale?

E foarte mișto dar momentan îl mai testăm puțin.

 E din aceeași lume ca a ta?

Da, suntem în tatonări, vorbim, nu e încă ceva clar sau oficial, dar la 33 de ani deja îmi doresc o familie, un copil!

Câți bani ai băgat, aproximativ, în această afacere cu kimonouri?

Am băgat aproximativ 100.000 de euro. Au fost niște bani veniți din mai multe părți, și din partea surorii mele, și din partea mea, și un proiect pe care l-am gândit, am pus de la fiecare, a ieșit ceva frumos și o să mai fie.

Mai multe