Natalia Mateuț a dat lovitura în dragoste. Presupusul ei nou iubit este triplu campion mondial și foarte faimos

Natalia Mateuț (33 de ani), fiica lui Dorin Mateuț (57 de ani), legendarul fotbalist al celor de la Dinamo, ar avea o relația cu unul dintre cei mai cunoscuți piloți de motociclism din lume.

Natalia Mateuț are un nou iubit faimos / foto: arhivă personală
Natalia Mateuț are un nou iubit faimos / foto: arhivă personală

Potrivit cancan, Natalia Mateuț s-ar iubi cu triplu campion mondial la MotoGP, clasa regină a CM de motociclism viteză, Jorge Lorenzo. Cei doi s-ar fi cunoscut la Madrid, unde ar fi avut multe întâlniri. Niciunul dintre cei doi nu au confirmat sau infirmat, însă, informația.

Lorenzo este unul dintre cele mai importante nume din MotoGP. Pe lângă cele 3 titluri mondiale (2010, 2012, 2015), ibericul a mai încheiat de 3 ori pe poziția a doua, în clasamentul final al piloților, și de două ori în locul 3. În plus, acesta are în palmares și două titluri la clasa 250cc.

Tatăl Nataliei Mateuț, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României

Natalia este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei trei români care au câștigat Gheata de Aur, în 1989, după Dudu Georgescu și Rodion Cămătaru.

La finalul anului 2022, Dorin Mateuț a ajuns la spital din cauza unor dureri acuzate la nivelul piciorului. După un control, au fost descoperite mai multe cheaguri de sânge, care au fost eliminate prin operație.

„Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea.

Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30 decembrie, timp de două săptămâni. E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. Erau vreo șase-șapte la număr. Ieri (n.r. miercuri, 28 decembrie), în cadrul unei intervenții reușite au fost eliminate.

Tata ieri a fost operat, o operație de două ore, este în afara oricărui pericol, a fost o intervenție ușoară. Astăzi vine acasă, și-a anulat vacanța.

Nimeni nu se aștepta, dar nu își simțea piciorul, nu a băgat de seamă, a spus că îi trece, dar se pare că a fost ceva destul de serios. Acum este în afara oricărui pericol. Nu a existat posibilitatea de a-i fi amputat piciorul, în niciun caz, dar erau aceste cheaguri de sânge”, a declarat Natalia Mateuț, la finele anului 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net