Ce culori se poartă în toamnă 2024. Kate Middleton, Regina Mary a Danemarcei și Regina Letizia a Spaniei sunt în pas cu moda

22 octombrie 2024 17:42   Stil de viață
Ultima actualizare:

Kate Middleton este întotdeauna îmbrăcată corespunzător pentru angajamente publice și chiar ocazii private. Toamna, de multe ori, soția Prințului William, alege să poarte nuanțe aprinse, în contrast cu vremea de afară. La fel se întâmplă și în cazul Reginei Letizia a Spaniei sau Reginei Maxima a Olandei. O putem da exemplu și pe Regina Mary a Danemarcei care zilele trecute a ales să poarte o superbă haină baby blue. 

Kate Middleton, costum cu sacou și pantaloni într-o nuanță puternică de mov

Kate Middleton nu spune nu unei nuanțe intense, precum roșu sau mov, atunci când își face apariția la evenimente publice de toamnă. Dovadă acest costum cu sacou și pantaloni, absolut superb, într-o nuanță puternică de mov, pe care soția Prințului William l-a purtat la un eveniment public, pe 29 septembrie 2021.

Costumele colorate au fost, în cazul lui Kate, un must have stilistic respectat cu sfințenie în ultimii ani, dar și paltoanele în nuanțe de toamnă se numără printre piesele preferate ale prințesei, scrie okmagazine.ro

Regina Mary a Danemarcei a purtat o haină baby blue 

Regina Mary a Danemarcei merge și mai departe și alege culori pe care le-ai asocia, mai degrabă, cu primăvara. S-a întâmplat ieri, pe 21 octombrie, când aceasta a ajuns la Berlin și a purtat o superbă haină baby blue, peste o ținută în nuanțe similare.

Regina Maxima a Olandei

Cât despre Regina Maxima a Olandei, această este o adeptă cunoscută a culorilor puternice, cu personalitate, iar această ținută a sa colorată a afișat-o la un eveniment în  primăvara acestui an.

 Regina Letizia a Spaniei a optat pentru roz deschis

În cazul Reginei Letizia a Spaniei, alăturarea nu-i deloc nepotrivită. Pe 8 noiembrie anul trecut, în timpul vizitei sale de stat în Danemarca, alături de Regele Felipe, aceasta a purtat un palton lung divin, de un roz deschis, peste o ținută la fel de veselă.

eginei Letizia a Spaniei,

Mai multe