N-are fițe! Regina Letizia, îmbrăcată într-o rochie de doar 120 de euro

Regina Letizia a Spaniei (52 de ani) este cunoscută pentru stilul ei vestimentar rafinat. Cu toate că are sânge albastru, fosta jurnalistă nu are fițe...regale.

Regina Letizia, într-o rochie neagră
Regina Letizia a purtat o rochie neagră (Foto: Profimedia)

Regina Letizia a Spaniei obișnuiește să poarte ținute fără mâneci

Recent, soția Regelui Felipe al VI-lea (56 de ani) a întors toate privirile la Teatrul Regal din Madrid. Regina Letizia a venit îmbrăcată într-o rochie neagră de la brandul H&M, în valoare de 120 de euro, care face parte dintr-o colecție din 2018.

Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de sandale aurii și o poșetă mică de tip clutch. Rochia i-a scos în evidență silueta fără cusu și i-a subliniat brațele ei tonifiate de invidiat, o trăsătură proeminentă a Reginei.

Pentru machiajul ei a optat pentru o paletă la fel de elegantă precum stilul ei vestimentar: luciu de buze, fard de pleoape strălucitor de culoarea piersicii și un iluminator auriu. Regina Letizia s-a căsătorit cu Regele Felipe al VI-lea pe 22 mai 2004.

Regina Letizia, acuzată că a fost infidelă

  Casa Regală a Spaniei a treut recent printr-un scandal, după ce regina Letizia a fost acuzată de infidelitate. Jaime Peñafiel este jurnalistul spaniol care spune că regina și-ar fi înșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus”. Totul a fost a publicat în cartea "Tăcerile Letiziei”.   

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost devastat de aventura extraconjugală a soției lui, regina Letizia, care l-ar fi înșelat cu fostul ei cumnat. Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul spaniol Jaime Peñafiel, în cartea sa „Tăcerile Letiziei”, care a apărut marți în librării, scrie New York Post.

Jurnalistul a scris că regina, în vârstă de 51 de ani, ar fi reînviat o poveste de iubire cu Jamie del Burgo, în timpul unei călătorii la New York în 2011. Nu este prima dată când Peñafiel face astfel de afirmații despre relațiile extraconjugale ale reginei. Jurnalistul a fost demis în ianuarie de la ziarul spaniol El Mundo, după 20 de ani, în urma acuzațiilor defăimătoare făcute în prima sa carte, „Letizia & I”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Ducu Bertzi
Banner Iulia Mihai Albu
Banner Elena Merisoreanu
toma caragiu elena caragiu
Banner Aurelian Temisan
WhatsApp Image 2024 09 24 at 15 45 19 jpeg
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net