Trucurile Reginei Letizia pentru a părea mai înaltă și slabă. Cum reușește să rămână un simbol al modei

Ultima actualizare:

Regina Letizia s-a alăturat familiei regale în urmă cu 20 de ani, iar de atunci, ea a devenit cunoscută de-a lungul întregii lumi pentru eleganța și stilul pe care îl are. Fosta jurnalistă a fost lăudată pentru simțul ei perfect în materie de modă, de care a dat dovadă de-a lungul anilor.

Regina Letizia, soția Regelui Felipe al Spaniei este cunoscută de-a lungul globului pentru simțul perfect pe care îl are, atunci când vine vorba despre modă. Iar succesul ei nu este un simplu accident, ci rezultatul unei strategii care reușește să o pună în evidență la evenimentele la care participă în calitate de regină.

De exemplu, pentru a părea mai înaltă (Regina are înălțimea de 1,6 metri), ea alege ținute vibrante, menite să îi evidențieze talia. Astfel, Letizia se asigură că iese în evidență în mulțime, indiferent de ocazie. Un alt truc folosit de aceasta este să își coordoneze încălțămintea cu hainele. În acest fel, Letizia reușește să obțină un efect de alungire, ce dă impresia unor picioare mai lungi.

Regina Spaniei a ales să poarte, în ultimul timp, ținute complet în aceeași culoare, deoarece acestea ajută la crearea unui efect de subțiere a taliei.

Trucurile folosite de Regina Letizia

Această tendință de a purta ținute în aceeași culoare are un efect și mai vizibil atunci când Regina Letizia poartă costume cu pantaloni și optează pentru culori vibrante, cum ar fi roz, ori roșu. Fie că este vorba despre ținute de la Carolina Herrera, ori de la Boss, Regina Letizia le completează adesea cu bluze neutre și cu pantofi de aceeași culoare.

Aceste alegeri conduc la un aspect foarte echilibrat al ținutelor alese de regina Spaniei, însă, pe termen lung, pot exista și unele probleme. De exemplu, în ultimul timp, Letizia a fost nevoită să renunțe la unii pantofi, în favoarea celor sport. Motivul este faptul că Regina resimțea dureri de picioare, din cauza faptului că suferă de metatarsalgie cronică. Din acest motiv, Regina a ales pantofii sport în ultima perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock
horoscop zilnic 13 mai jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Zodii jpg
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net