Un bărbat a ajuns în fața instanței după ce s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă cu fosta soție! Ce au decis judecătorii

Un bărbat din Italia a fost dat în judecată de fosta sa soție deoarece, după despărțire, s-a mutat pe aceeași stradă, împreună cu femeia pentru care și-a părăsit soția. Aceasta a decis să îl cheme pe bărbat în judecată, iar avocata ei a solicitat daune morale, motivând că gestul bărbatului a provocat depresie clientei ei.

Femeia a obținut daune morale / foto: Pixabay
Femeia a obținut daune morale / foto: Pixabay

Un caz neobișnuit a ajuns în instanță în Italia, după ce o femeie și-a dat în judecată fostul soț, după ce acesta s-a mutat, alături de femeia pentru care a părăsit-o, pe aceeași stradă. Cei doi soți din Santarcangelo (provincia italiană Rimini), au fost căsătoriți vreme de aproximativ 40 de ani, atunci când bărbatul a luat decizia bruscă de a-și părăsi soția pentru amanta sa.

Mai mult decât atât, noul cuplu a decis să se mute chiar pe aceeași stradă, la numai câteva sute de metri de locuința fostei soții. În acea clipă, femeia în vârstă de 59 de ani a decis să își dea în judecată fostul soț și chiar a reușit și să obțină daune morale din partea acestuia.

Aceasta a spus că nu numai că a intrat într-o depresie puternică din cauza celor întâmplate, dar bărbatul nici nu i-a plătit pensia de întreținere stabilită la divorț.

A obținut daune morale de la fostul soț

Avocata soției a explicat că acesta nu este singurul caz în care se acordă daune morale, după o separare.

„Nu este primul caz de separare în care se acordă daune morale. Dar aceasta este unic, având în vedere că bărbatul s-a mutat cu noua parteneră chiar lângă fosta soție”, a spus avocata Elena Guidi, potrivit Digi 24.

De asemenea, avocata a mai spus că femeia a apelat la ea în urmă cu un an, după ce „fostul soț, un bărbat de 61 de ani, a părăsit-o pentru altcineva, a încetat să-i mai plătească indemnizația de întreținere convenită și apoi a plecat să locuiască cu noua parteneră la doar câteva sute de metri de locul unde a stat cu fosta soție o viață.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
napoli mancare top jpg
vacanta copii shutterstock 1023205405 png
jandarmi ploiesti jpg
fractura femur ok jpg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net