Casa din România care „găzduia” mii de ucraineni! Proprietarul a făcut o avere pentru a le face buletine

Ultima actualizare:

O situație incredibilă a avut loc într-un domiciliu de la țară, în apropiere de granița cu Ucraina! Nu mai puțin de 7.000 de ucraineni ar fi locuit aici, iar proprietarul a făcut o avere de pe seama acestora! El deja a recunoscut că a primit bani pentru a facilita ucrainenilor obținerea de documente.

Mii de ucraineni ar fi locuit în același domiciliu
Mii de ucraineni ar fi locuit în același domiciliu

Situația de-a dreptul incredibilă a avut loc în apropiere de granița cu Ucraina, în comuna Vârfu Câmpului, din județul Botoșani. Aici, numărul locuitorilor a explodat în ultima perioadă, iar explicația nu ține de condițiile de viață atractive, ori de frumusețea naturală a zonei, ci de faptul că a fost foarte ușor să fie obținute acte de identitate!

Mai precis, într-un singur dimiciliu din această localitate ar fi locuit nu mai puțin de 7.000 de oameni! Proprietarul casei a și recunoscut că a primit bani pentru a le facilita acestora obținerea de documente, iar cei mai mulți dintre aceștia ar fi ucraineni. După ce și-a dat seama că în locuința sa au început să figureze mii de persoane, bărbatul a încercat să revină în legalitate.

Mii de ucraineni ar fi locuit în același imobil

Însă, în ciuda dorințelor bărbatului, o angajată de la primărie a continuat să emită acte pe numele lui. Iar acest caz nici măcar nu ar fi singurul de acest fel! Un alt localnic a recunoscut că a făcut același lucru, iar pe fir a intrat deja Direcția Națională Anticorupție, cât și Parchetul. Cei doi denunțători au declarat că au intrat în greva foamei și au organizat și un protest în fața primăriei din localitatea Vârfu Câmpului.

Totul a început încă din anul 2018, iar în acest timp, mii de oameni au fost înregistrați fictiv în casele din Vârfu Câmpului. Totul costa 50 de euro pentru persoană.

„La solicitarea unui prieten din Ucraina, am început să pun persoane în spațiul meu de locuit pentru întocmirea cărților de identitate. Primeam 50 de euro de persoană. După un an, doamna Cozmiuc Gheorghina, lucrător la SPCLEP Bucecea, m-a abordat pentru a continua activitatea, oferindu-mi bani pentru semnarea documentelor necesare. Doamna tot semna în numele meu”, a declarat Aurel Ciubotariu, potrivit Antena 3 CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
napoli mancare top jpg
vacanta copii shutterstock 1023205405 png
jandarmi ploiesti jpg
fractura femur ok jpg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net