Femeia dependentă de sex. Numărul ireal al partenerilor pe care i-a avut într-o singură noapte

23 martie 2023 18:30   Dragoste și sex

Dependența de sex este una dintre problemele cu care se confruntă o mare parte din populația întregii lumi, chiar dacă mulți nu își recunosc această adicție. În ciuda acestui lucru, Laurie Jade Woodruff este o britanică în vârstă de aproximativ 34 de ani, care și-a recunoscut dependența de sex și a ales să o trateze. 

Tânăra nu s-a sfiit să-și spună povestea, iar experiențele sale sexuale au determinat-o să împărtășească totul într-o carte pe care a publicat-o: ,,Jurnalul unei dependente de sex”. Iată ce mărturisiri a făcut tânăra, dar și câți parteneri sexuali ajunsese să aibă într-o singură noapte, în ciuda faptului că nu era o femeie liberă. 

Laurie Jade Woodruff: ,,Apelam la sex pentru a mă calma”

Frustrările și dezamăgirile pe care le avea o determinau pe tânăra britanică să apeleze la sex, însă în scop terapeutic spune ea, doar pentru a se calma.

,,Mă simțeam neputincioasă în fața dorințelor mele și apelam la sex pentru a mă calma”, povestea Laurie, potrivit informațiilor oferite de Mirror.

Parcursul său a fost unul anevoios în lupta pentru tratarea dependenței de sex. Laurie susținea că în anumite weekend-uri mergea în cluburi, și, deși avea iubit, reușea să găsească câteodată și 6 parteneri în doar o singură noapte.

Palmaresul britanicii era unul mare, ajungând să facă sex cu sute de bărbați. Acela a fost momentul în care a conștientizat situația în care se află și și-a dat seama că are o problemă. Pentru a se trata, Laurie a luat decizia de a se interna într-un centru specializat în tratarea unor astfel de dependențe.

Și-a schimbat viața și a devenit mamă

În urmă cu ani de zile când și-a spus povestea, Laurie Jade Woodruff a mărturisit că viața i s-a schimbat complet după ce și-a tratat dependența sexuală. Motivul principal pentru care a vrut să facă această schimbare s-a datorat venirii pe lume a copilului ei, căruia a vrut să-i ofere un exemplu demn de urmat.

Mai multe