Horoscop Neti Sandu pentru 4 ianuarie: Capricornii primesc bani

4 ianuarie 2022 5:41   Horoscop

Neti Sandu, renumitul astrolog al Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 4 ianuarie 2022. 

Neti Sandu ne anunță că vom primi vești bune azi. E bine să fim pe recepție pentru că apar informații care ne-ar putea fi de folos și o să ne putem atinge niște obiective.

Vibrația zilei este 4 și o să avem spor la treabă. Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie, conform stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

Berbecii au o întâlnire cu niște posibili parteneri de afaceri care vor să lucreze la un proiect și s-ar putea să nu aibă niciun motiv să refuze că sunt pe aceeași lungime de undă.

TAUR

Se pare că Taurii vor primi o invitație de plecat pe undeva prin țară și dacă vor avea timp o să vă facă drum pe-acolo că să schimbe aerul, peisajul, să mai vadă și alți oameni.

GEMENI

E cineva care îi provoacă pe Gemeni la un duel profesional și dacă iesînvingători o să căpete un titlu, o funcție, și vor avea, normal, de câștigat.

RAC

Se anunță bani, c-or fi restanțe, c-o fi salariul ceva tot e și îi ajută să ia ce au nevoie pentru casă și ai lor. Oricum, ei au o rezervă.

LEU

Apare cineva care vrea să stea puțin de vorbă cu Leii și să le ceară scuze că n-a putut veni la întâlnire sau că nu le-a furnizat ce i-au cerut. O să se înțeleagă ei cumva.

FECIOARĂ

Fecioarelor li se comunică un rezultat care să le deschidă o nouă perspectivă profesională și vor avea parte de câștiguri pe tot parcursul anului. Promisiuni de bani, iată, există.

BALANȚĂ

Semne de bun augur în sfera sentimentală pentru Balanțe și o să fie o reabilitare, o să se împace cu acel cineva pe care-l vor în viața lor pentru totdeauna.

SCORPION

Poate abia acum apar lucrurile pe care le-ar fi comandat înainte de sărbători și o să își reamenajați interiorul.  Poate vor avea musafiri.

SĂGETĂTOR

E cineva care îi cooptează într-un proiect de care vor fi încântați și rezultatele favorabile nu v-or întârzia să apară că vor lucra de plăcere.

CAPRICORN

E posibil ca nativii Capricorn să ia acei bani pe care nu i-au primit luna trecută sau chiar mai demult și o să se echilibreze, din punct de vedere financiar, că se crease un gol, petru că au avut multe cheltuieli.

VĂRSĂTOR

Vești bune, răspunsuri pe care le așteaptă de o bună bucată de vreme. Vor știi ce au de făcut în continuare ca să le fie bine sufletește și să nu le lipsească nici banii.

PEȘTI 

E bine să prindă din zbor o ofertă avantajoasă de muncă și să fructifice șansele c-or să fie beneficii care să le propulseze în carieră, și nu e puțin lucru.

Mai multe