Horoscop săptămâna 15-21 decembrie. Trei zodii își împlinesc un vis măreț. Vor trăi ceva magic înainte de Revelion

14 decembrie 2023 14:00   Horoscop

Horoscopul pentru săptămâna 15-21 decembrie 2023 vine cu vise și speranțe pentru trei zodii. Au așteptat mult pentru acest moment, iar acum în sfârșit destinul le va zâmbi. Acești nativi vor trăi clipe de neuitat chiar înainte de Revelion.

Berbec

Munciți în continuare din greu și la serviciu și acasă, căci obligațiile și responsabilitățile apasă și de-abia le faceți față. Se poate lua în discuție inclusiv o deplasare lungă la apariția unor noi informații. Grijă, căci aveți tendința de a le înțelege doar la nivel superficial!

Cu cei apropiați din familie, se pare ca totul e calm, iar dacă aveți câteva tensiuni, ele vor fi cu rude mai îndepărtate referitor la chestiuni vechi pe care oricum le știați și nu-s o noutate. Doar dialogul se poate isca din senin.

În casa voastră trebuie să investiți în continuare pe 16, 17, ca să o puneți la punct, dar rezultatele nu vin imediat, ci mai durează până terminați ce e de făcut acolo. Deși investițiile necesare sunt mari, la finalul lor constatați că a meritat să depuneți efortul ăsta, pentru că-i clar că modificările care au loc acasă vă vor aduce bucurie și fericirea familiei.

Taur

Finanțele voastre țin de reflecția la poziția lui Mercur, accentuând o bună gestionare a banilor, dar și de contractele pe care le faceți cu alții.

S-ar putea să fi decis să mergeți mai departe cu gândul la o viitoare alianță romantică sau de afaceri, dar se ivesc altele și veți avea o direcție cu totul nouă.

Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru cele mai strânse legături, dar pot ridica și semne de întrebare. Vedeți dacă există o ofertă echilibrată, dacă se simte toată lumea bine în parteneriat. Sub aceste aspecte astrale, puteți aduce ajustările necesare și puteți reveni la sincronizare.

Dacă ultimele zile din perioadă aduc promisiuni mai bune, la începutul ei nu e timpul să vă relaxați total. Deplasați-vă încet, cu atenție și continuați să vă feriți spatele. Din umbră pândesc surprizele unor dușmani neștiuți.

Vor fi importante acțiunile și atitudinile voastre, răspunsul la stimulii externi și felul în care vă vad ceilalți. Căutați să nu dați dovadă de mândrie exagerată, de egoism și să nu lăsați egoul să vă ghideze în chestiuni importante. Nu de alta dar probabil veți avea alegeri de făcut, ele vor avea bătaie lungă și nu va trebui să le faceți doar cu inima. Raționalizați-le!

Gemeni

Sănătatea și modul în care vă achitați de sarcinile importante vor ocupa o pagină a preocupărilor voastre, căci stilul vostru de abordare va îmbunătăți lucrurile. Animalele de companie și activitățile dedicate lor pot fi de asemenea țintă pentru voi. Prietenii vor fi o companie plăcută și, alături de ei puteți forma o echipă bună cu care să lucrați la un proiect pe termen lung.

Nu prea știți ce decizii să luați referitor la locul de muncă, pentru că ori se petrec schimbări în companie, ori prea vă simțiți nedreptățiți acolo unde sunteți. Va trebui să cumpăniți bine cu mintea, căci ghesul inimii nu prea duce pe cărarea bună pentru voi acum.

Medical, este cel mai bun timp pentru a incepe o dietă, evitând excesul in alimentație. Contrar, vă poate aduce diverse probleme.

Pentru mijlocul săptămânii, influențele astrale pozitive vor veni într-un mod bizar dinspre zona grupurilor sau a unor susținători. Nu renunțați așadar la visele voastre ,puneți lucrurile pe hârtie, ordonați-le, căci ele vor atrage atenția karmică a cui trebuie și veți fi ajutați.

Rac

Poziția strategică a Lunii, guvernatoarea voastră, vă energizează mai multe domenii de viață. Pregătiți-vă așadar stările de spirit, ridicați-le la o formă superioară, acceptați să deveniți vizibili, dar în același timp, eliberați și zona inimii, pentru a face loc energiei venusiene. Aceasta o să vă canalizeze exact spre

situații în care puteți dezvolta hobby-uri și talente care vă vor aduce în prim-plan. Asta însă după ce veți regla tensiunile din interiorul casei.

Veți avea o perioadă de comunicare activă și dinamică, nu fără gafe verbale bineînțeles, pentru că pripeala și graba vă vor caracteriza următoarea perioadă.

Creativitatea se va ridica și ea la cote înalte, vă veți relaxa și vă veți bucura de noile cunoștințe apărute în drumurile voastre. Ceilalți vă vor percepe ca fiind atrăgători și simpatici, așa că, să nu vă mire atunci când veți face noi cuceriri. Fiți preocupați de felul în care ieșiți în lume, schimbați-vă look-ul sau măcar completați-vă garderoba!

Leu

Este foarte probabil ca acțiunile întreprinse să nu aducă rezultatul dorit, deși situația financiară nu va avea neapărat de suferit din cauza asta. Să faci bilanțul este încurajator, căci ai multe de care să fii mândru, iar noul an va deschide oportunități și mai semnificative. Pentru a le implementa, trebuie doar să vă decideți asupra dorințelor.

Veți avea ocazia să puneți lucrurile în ordine, să stabilizați relațiile controversate, astfel încât, în momentele dificile, să aveți pe cine să vă bazați.

Joi și vineri însă, situația se poate schimba radical și va trebui să faceți mult mai multe eforturi pentru a vă îndrepta spre obiectiv sau de a depăși obstacolele. Veți traversa stări de nemulțumire internă, de melancolie, de o slăbire a apărării organismului. Este probabil să simți dorința de a fi singur, căci oboseala duce la lipsa chefului de a comunica.

Fecioara

Lucrurile se vor calma, se vor mai rezolva, astfel încât crește încrederea și speranța de mai bine. E o vreme când activitățile, comerțul și comunicarea se vor dezvolta

cu mai mult succes, așa încât nu prea aveți timp de pierdut. Acceptați conexiuni noi în viața voastră și nu evitați noile proiecte creative! Competiția și rivalitatea nu sunt excluse, ceea ce poate complica relațiile cu asociații sau colaboratorii. În plus, va trebui să plătiți din datorii, taxe, rate, impozite, iar astea vor crește semnificativ costurile.

Starea psiho-emoțională poate fi instabilă, starea de spirit și dorințele vi se pot schimba spontan, lucru care va complica mai ales dialogurile cu cei dragi.

Balanța

În prima parte a perioadei, din cauza lipsei de energie veți avea nevoie de căldură și îngrijire la domiciliu, dar va trebui și să vă ocupați de treburile casei ori să rezolvați probleme complexe ale celor dragi, care vor conta pe sprijin. Stări emoționale de vulnerabilitate vor complica oarecum comunicarea și este posibil ca lucrurile oficiale să nu se dezvolte așa cum este planificat. Agresivitatea, iritarea și încăpățânarea pot crește, astfel încât va fi dificil să ajungeți la o înțelegere cu alții, la o soluție de compromis.

În călătorii, situații imprevizibile și uneori periculoase pot fi de asemenea, așa că nu ar trebui să riscați.

În a doua jumătate a perioadei, transformările în curs de la locul de muncă vă vor obliga să vă gândiți mai serios la carieră și să luați decizii importante.

Scorpion

Nivelul energiei va fi destul de acceptabil, astfel încât puteți păstra sănătatea bună și o dispoziție psiho-emoțională care să permită să acționați în deplină forță, să vă atingeți obiectivele, iar unii chiar să vă schimbați decisiv viața. O să vă revizuiți planurile, obiectivele și atitudinile, o să vă schimbați obiceiurile și veți încerca imagini și stil de comportament complet diferite.

Trebuie să ascultați de sentimentele și intuițiile voastre, căci ele ajută să nu fiți înșelați de ceilalți, să înțelegeți motivația acțiunilor lor, mai ales a acelora care-s împotriva voastră.

Este și o perioadă favorabilă pentru călătorii scurte, întâlniri și negocieri în care veți putea demonstra calitățile de lider, experiența și profesionalismul vostru. Datorită talentului organizatoric, unii vor putea găsi noi modalități de a atrage capital și oameni cu gânduri similare, cu același tip de planuri și aceleași intenții cu ale voastre. Prin urmare, multe dintre ideile care vor reînvia acum, vor fi dezvoltate pe tot parcursul anului viitor. Și mai interesant este faptul că, evenimentele traversate acum nu vor depinde atât de ceea ce plănuiți să faceți în prezent, ci mai curând de ceea ce ați făcut în trecut.

Săgetător

Aveți deschidere să vă redecorați casa, să o înfrumusețați așa cum vă place vouă, să primiți cu căldură oameni dragi ori chiar să câștigați venituri suplimentare muncind de acasă. Sau nu-i exclus să fiți nevoit a găsi metode de a îmbunătăți relațiile cu familia.

Financiar, vă descurcați, dar o veți face și mai bine dacă veți apela la un specialist, dacă veți solicita asistență profesională. Plusuri pe care să le puneți în cont de economii nu vor fi căci acum pentru voi banul o să circule des, deci și cheltuielile se măresc uneori surprinzător. Să zic eu că vă sunt benefice speculațiile, dar ele să conțină investiții mici. Și să nu amestecați prietenii cu banii.

La job, este important să duceți problemele până la capăt, prioritar și să încercați să nu acceptați sarcini care nu sunt în puterea voastră de rezolvare. Intuiția vă va spune unde este necesar să manifestați perseverență și unde, dimpotrivă, merită să mergeți cu valul. Aveți grijă la lucrul în echipă, căci se pot ivi tensiuni!

Capricorn

Ceața continuă să crească în jurul vostru, în așa fel încât în primul rând ușor puteți fi înșelați ori vă amăgiți singur. Un partener de afaceri, soțul/ soția, copilul, un angajat bancar, oricare poate profita cu ușurință de neglijența voastră și vă poate minți sau vă poate induce în eroare, lucru care vă provoacă. Chiar și plata pentru achiziții sau servicii prin intermediul Internetului în acest moment poate fi o afacere riscantă datorită neatenției. Încercați, de asemenea, să limitați utilizarea alcoolului, drogurilor, medicamentelor psihotrope, deoarece sub influența lor nu vă puteți aminti nici măcar ce ați spus sau ați făcut. Dacă nu, urmăriți anturajul copiilor.

Nu ar trebui să vă ocupați deloc de chestiuni financiare și să începeți o afacere nouă. Utilizarea informațiilor neconfirmate poate duce la erori și acuzații grave, deci luați-vă timp de gândire înainte de o decizie.

Medical, potențialul energetic este scăzut, deci relaxați-vă mai mult, trageți un pui de somn bun și nu fiți nervoși în privința lucrurilor neimportante!

Vărsător

Este greu pentru voi să iasă lucrurile toate așa cum le doriți, pentru că depindeți mult de ceea ce fac alții, oricât efort ați depune voi acum.

Medical, nu supraîncărcați coloana vertebrală și articulațiile, precum și atenție la calitatea alimentelor și băuturilor consumate! Săptămâna este totuși un moment bun pentru programele de recuperare și prevenire.

La job, în ciuda faptului că nu veți fi mulțumiți de ceva, conducerea va aprecia realizările recente și beneficiile nu vor fi numai verbale, ci cu echivalent material dar mic. Marile realizări vor veni însă din mai încolo. Mai aveți așadar de așteptat. Așadar, încercați să nu planificați nimic important deoarece lucrurile pot necesita o revizuire din cauza erorilor identificate. Încercați să vă abțineți de la a încheia contracte și a semna documente decisive! Faceți bilanțul carierei și vedeți unde vă situați!

Accentuați-vă talentele și veleitățile, folosiți-vă de ele așa încât să vă descopere și alții, pentru că doar așa pregătiți terenul în vederea recunoașterii lor de către cei din exterior.

Pești

Perioada vă va surprinde cu o schimbare accentuată a priorităților. Strict vorbind, mulți dintre nativi vor fi pregătiți pentru acest lucru și circumstanțele în sine vor împinge în direcția corectă. Așadar, primul sfat pentru aceste zile este că nu trebuie să vă opuneți circumstanțelor ce apar, totul se va întâmpla exact așa cum trebuie. Dacă aveți propria afacere, încercați să faceți totul cât mai atent posibil, căci există riscul să vă înșelați.

În zilele de weekend ale perioadei , veți avea nevoie de timp liber maxim. Dacă nu conduceți propria firmă, este un moment minunat să vă gândiți la asta. Pe de altă parte, actualul loc de muncă va deschide perspective alternative.

În ceea ce privește familia, este recomandat să nu încercați să controlați pe toți și pe toate, pentru că nu puteți. Este mai bine să acceptați să distribuiți rolurile.

Acasă veți primi vizita unor prieteni dragi, cu care nu v-ați mai văzut de mult timp.

Relațional, sfârșitul săptămânii este potrivit pentru conversații din suflet.

Mai multe