Care sunt zodiile alese și protejate în 2024. Vor avea un an plin de oportunități, realizări și succese

2024 va fi un an cu adevărat special pentru câteva zodii. Potrivit astrologilor, vor experimenta schimbări majore în domeniul financiar și profesional, cât și reușite pe plan personal. Acești nativi vor da pur și simplu lovitură după lovitură și le va ieși totul așa cum își doresc. Cui îi va merge ca pe roate anul următor?

Zodiile alese în 2024
Zodiile alese în 2024

Zodiile alese în anul 2024

Anul 2024 vine numai cu vești bune pentru câțiva dintre nativi. Vor avea parte de nenumărate realizări, nu le va mai lipsi aproape nimic, iar banii nu vor mai fi o problemă. Care sunt zodiile favorizate de astre în anul ce urmează?

Leu

Cei născuți sub semnul Leu vor avea parte de un an extrem de bun din punct de vedere financiar. Succesul în carieră și recunoașterea pentru talentele lor vor fi evidențiate, oferindu-le oportunități de creștere personală și profesională remarcabile. De asemenea, vor munci la fel de mult ori vor face eforturi mai mari la locul de muncă, însă totul va merita.

Balanță

Balanțele vor avea numai de câștigat anul următor. Vor avea destui bani încât să nu se mai gândească la lipsuri și se vor bucura de vacanțe alături de persoana iubită, în diverse destinații la care doar visau. În plus, vor avea oportunități de a se dezvolta în planuri profesionale și personale, aducându-le satisfacție și împlinire.

Rac

Totul le va merge ca pe roate nativilor Rac în anul 2024 și vor avea parte de momente de neuitat. Capacitatea lor de a investi în mod inteligent și de a lua decizii financiare înțelepte îi va propulsa către stabilitate și prosperitate în acest an. De asemenea, se vor simți atrași să exploreze noi locuri și, cine știe, poate își vor găsi, în sfârșit, sufletul pereche.

Cele mai speciale trei zodii, potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru

Bineînțeles, fiecare zodie este specială în felul ei, însă, conform bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, trei dintre nativii horoscopului sunt cu totul deosebiți. Mai exact, este vorba despre Pești, Vărsători și Fecioară, care dețin calități despre care nu ar putea avea habar.

Lidia Fecioru spune că aceste zodii sunt extrem de speciale și au capacitatea de a vedea în viitor. De exemplu, Peștii pot primi „semnale” legate de moartea cuiva. Mai mult, atunci când acești nativi își propun să facă un lucru se retrag și calculează atent detaliile și au chiar perioada lor de „renaștere”, când pun în practică obiectivul avut în minte și nu obosesc o clipă din a acumula informații.

Vărsătorii prevăd uneori ce se poate întâmpla prin vis, visând atât situații, cât și lucruri pe care la scurt timp le vede și în viața reală. De aceea, pentru acești nativi există momente când se tem de realitate, deoarece poate fi mai intensă decât în visul lor. Totodată, preferă de multe ori să țină pentru ei ceea ce le apare în fața ochilor.

„Văsătorii visează. Ei au premoniţia visului. Primesc informaţia, uneori le este şi frică de cât de reale se dovedesc visele”, a detaliat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În final, Fecioarele sunt foarte riguroase când vine vorba despre premoniții. Ele chiar preferă, spre deosebire de Pești și Vărsători, să țină pentru ele ceea ce deja știu. Pot fi și viclene pe alocuri, întinzând capcane celor cărora le cunoaște deja viitorul. De asemenea, acești nativi simt nevoia de a cunoaște absolut totul despre altcineva, pentru a vedea dacă sunt mai presus sau mai prejos decât ele. Rareori vei vedea o Fecioară făcând lucruri pe grabă, necalculate. Este cea mai organizată zodie a horoscopului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fructe murate istock jpg
gem struguri jpg
Cum sa eviti depresia dupa vacanta de vara  3 trucuri si sfaturi jpg
must de struguri jpeg
chiftele pexels jpg
mituri despre zodii jpeg
click ro (5) jpg
ciorba de fasole in paine jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net