Zodii lovite de ghinion în prag de Sărbători. Vor avea un sfârșit de an plin de lacrimi și suferință

Sfârșitul lunii decembrie vine cu noi surprize, nu foarte plăcute, într-adevăr, pentru câteva zodii din horoscop. Astrele au decis să le facă să plătească pentru greșelile din trecut, fix atunci când le este lumea mai dragă. 

Zodii care vor avea zile de coșmar / foto: Arhiva Click!
Zodii care vor avea zile de coșmar / foto: Arhiva Click!

Fie anumite situații din trecut vor ieși acum la iveală, fie un adevăr crunt va fi descoperit sau o lecție karmică le va schimba viața Vărsătorilor, Săgetătorilor și Racilor. La ce se poate aștepta fiecare zodie în parte în ultimele zile din an. 

Vărsătorii plătesc o greșală din trecut 

Persoanelor născute în acest semn zodiacal le vine rândul să dea socoteală pentru răul făcut în trecut persoanei iubite. Cunoaștem deja cel mai important aspect: acești nativi sunt cunoscuți drept „rebelii zodiacului”. Spirit liber și greu de înfrânt, acum ei sunt cei care vor resimți dur consecințele acțiunilor lor. 

Vărsătorii dau socoteală la capitolul iubire. Cei care în trecut s-au comportat nepotrivit cu persoana iubită și nu au ținut cont decât de sentimentele lor, acum vor traversa clipe de chin. O nouă revedere îi paște cu fostul partener și îi va răvăși în totalitate pe Vărsători. 

Săgetătorii primesc o palmă din partea trecutului 

Pentru o trădare mai veche sunt vizați majoritatea Săgetătorilor. Nativii care au trecut peste niște principii puternice de viață vor ajunge curând în pielea persoanei pe care au rănit-o. Desigur, spiritul rebel nu le permite să ia în seamă toate mustrările de conștiință care vor să iasă la iveală, însă în foarte puțin timp se vor lovi de o persoană căreia trebuie să-i dea socoteală pentru faptul că i-a înșelat încrederea și a jucat-o pe degete. 

Racii își regândesc deciziile importante luate de-a lungul vieții 

Oricât de liniștită ar fi această perioadă pentru Raci, mintea lor va fi într-o continuă mișcare. Nu se simt bine în locul în care se află și își dau seama că au devenit o cu totul altă persoană, deloc pe placul lor. 

Acum acești nativi vor încerca să facă un plan care să-i ajute să evadeze din zona în care se află atât mental, cât și fizic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net