Orașul superb unde poți face Revelionul cu numai 100 de euro. E cea mai ieftină destinație

Ultima actualizare:

Cu trecerea în luna decembrie, mulți români încep să caute destinații speciale pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice de Revelion, dar și a unei opțiuni accesibile financiar, vă propunem orașul Cracovia din Polonia, unde vă puteți bucura de o vacanță de neuitat plătind foarte puțin.

Destinația ideală pentru Revelion: Cracovia. Foto: arhiva.
Destinația ideală pentru Revelion: Cracovia. Foto: arhiva.

Cracovia: destinația Ideală pentru revelion

Situat pe malul râului Vistula, în sudul Poloniei, Cracovia este al doilea oraș ca mărime din această țară. În timpul sărbătorilor de iarnă, orașul devine deosebit de atrăgător, oferind o atmosferă relaxantă și liniștită. Cracovia este recunoscută drept una dintre cele mai vizitate destinații europene, iar pentru turiștii care nu și-au ales încă locul de petrecere a Revelionului, acesta reprezintă o alegere excelentă.

Acces rapid și ușor

Un avantaj major al alegerii Cracoviei ca destinație de Revelion este accesibilitatea sa. Călătoria cu trenul din România costă aproximativ 600 de lei de persoană și durează câteva ore. Alternativ, puteți alege să călătoriți cu mașina, parcursul fiind de aproximativ 8 ore. Orașul oferă astfel o destinație accesibilă și convenabilă pentru petrecerea trecerii dintre ani.

Te vei bucura de peisaje uimitoare

Peisajele spectaculoase și atmosfera încântătoare din Cracovia fac ca experiența să fie de neuitat. Orașul se transformă într-un cadru de poveste în luna decembrie, cu străzi împodobite și acoperite de zăpadă, oferind turiștilor o priveliște magică.

Bucătărie poloneză diversificată

Cracovia se remarcă și prin diversitatea bucătăriei poloneze, unde puteți savura preparate tradiționale precum musacau, pierogi sau barszcz. Prețurile la mâncare sunt extrem de accesibile, iar pentru noaptea de Anul Nou puteți găsi meniuri începând de la 300 sau 400 de zloți (aproximativ 70-90 de euro).

Costuri reduse pentru cazare

Pentru cei care aleg Cracovia ca destinație de Revelion, bugetul pentru cazare nu va reprezenta o povară. Prețurile pentru hoteluri de trei stele pornesc de la aproximativ 40 de euro pe noapte, iar pentru câteva nopți într-un apartament, veți plăti în jur de 30 de euro. Astfel, Cracovia se impune ca o opțiune atrăgătoare și din perspectiva costurilor de cazare.

Pe lângă obiectivele turistice importante din Cracovia, orașul vă așteaptă cu o petrecere autentică în noaptea dintre ani. Atmosfera vibrantă și veselia specifică sărbătorilor completează perfect oferta orașului pentru o experiență de Revelion memorabilă.

Alegeți orașul Cracovia pentru revelion și bucurați-vă de o vacanță deosebită într-un oraș fascinant, unde costurile reduse și atmosfera primitoare vă vor face să vă simțiți ca acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
plante gandaci jpg
iaurt jpg
sarbu png
pensie jpeg
bani jpeg
capsuni freepik jpg
primul teatru oravita jpg
Mihail Sadoveanu (© Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj / Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net